reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Testować czy jeszcze nie?

MalaMi24

Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. Spóźnia mi się miesiączka jeden dzień. Nigdy wcześniej się nie spóźniala. Staramy się bezskuteczne już rok. Czy test o czułości 25 mlu będzie już jutro rano wiarygodny? Czy jeszcze poczekać? Z góry dziękuję za pomoc :)

reklama
Jeszcze się tak zastanawiam, że może kupię jeden test a jak znów taka blada wyjdzie to pójdę od razu na beta hcg. Czy iść od razu lepiej? [emoji4]
To już jak wolisz podejrzewam że nawet jak zrobisz test i będą wyraźne kreski to i tak na bete pójdziesz [emoji6][emoji6][emoji38][emoji38] a test żeby byly wyrazniejsze kreseczki zrób później na pamiątkę [emoji16][emoji3][emoji3][emoji3]

reklama
To już jak wolisz podejrzewam że nawet jak zrobisz test i będą wyraźne kreski to i tak na bete pójdziesz [emoji6][emoji6][emoji38][emoji38] a test żeby byly wyrazniejsze kreseczki zrób później na pamiątkę [emoji16][emoji3][emoji3][emoji3]
Taka pamiątka byłaby najlepsza na świecie [emoji173][emoji7] Zdecydowałam tak jadę na 7 na beta hcg i po drodze wracając wejdę do apteki i kupię test. Tylko że tego testu chyba nie ma w aptekach? Ja go raz kupiłam przez Internet [emoji23] kurczę nie będę chyba dziś spać z tych emocji czy się w końcu udało!

Ha ha ha [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Ale nie dziwię Ci się [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] [emoji178][emoji178][emoji178]
Powinien niby być w aptece ale hugo wie wiem że w drogeriach jest, jest tylko jedno ale on się wyłącza po jakimś czasie [emoji55]

Byle do jutra [emoji23][emoji23] będzie ciężko mi uwierzyć jak znów wyjadą dwie i potwierdza się beta nie wiem co zrobię ze szczęścia tylko żebym czegoś nie odwalila haha [emoji23] spróbuje zasnąć do jutra kochana! Dam znać co wyszło [emoji8][emoji8]

Test ciążowy strumieniowy pink test dziś rano negatywny... czekam na wyniki beta hcg będą po 15 :) trzymajcie kciuki ja nadzieji nie trace! I tak bedzie co ma być [emoji4][emoji173]

To ten negatywny a wczoraj był ten pink test ale plytkowy.
20190206_085712.jpeg
20190205_183729.jpeg

reklama
Do góry