Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
Tu swoje zdanie zachowam dla siebie co myślę o takich typkach bo za dużo mięsa by poleciało[emoji6][emoji6][emoji6] ja odwiedziłam wielu ginekologów i do tej pory nie znalazłam swojego takiemu które mi wiem że mogę zaufać że wiem że jest dobry za każdym razem do innego idę [emoji38] i szukam tego ,,idealnego,,Niestety nie którzy mężczyzni nie dopuszczają do siebie takiej myśli że coś może być z nimi nie tak i to jest najgorsze potem takiego przekonać żeby się przebadał a coraz częściej niestety jest tak że wina leży po stronie mężczyzn. Co do lekarza to fakt trzeba trafić na takiego z powołaniem a to też niestety w tych czasach nie jest łatwe
Ja w pierwsza ciążę zaszłam po roku starań byłam u trzech ginekologów żaden nie wiedział co jest i trafiłam na panią ginekolog która znalazła u mnie cyste zapisała tabletki i po miesiącu zaszłam w ciążę w drugą ciążę zaszłam w pierwszym cyklu a teraz już idzie 6 miesiąc i jak narazie nic
No ja mam tak samo bo niestety tamta pani doktor już nie pracuje a tak jak pisałam wcześniej teraz ciężko o takiego zaufanego lekarzaTu swoje zdanie zachowam dla siebie co myślę o takich typkach bo za dużo mięsa by poleciało[emoji6][emoji6][emoji6] ja odwiedziłam wielu ginekologów i do tej pory nie znalazłam swojego takiemu które mi wiem że mogę zaufać że wiem że jest dobry za każdym razem do innego idę [emoji38] i szukam tego ,,idealnego,,
Mi lekarz polecił brać ovulomed max tylko z tego co czytałam w ulotce jest to na uregulowanie cyklów i można brać przy zespole policystycznych jajników ( niewiem czy to dobrze napisałam ) z czego ja mam cykle bardzo regularne jak w zegarku 27 dni a żadnych badań mi nie zlecił narazieJa w pierwszą zadałam też w pierwszym cyklu poszliśmy na żywioł i było jak będzie to będzie [emoji3] teraz już 8mc i nic z tym że czasowo staranka wstrzymane to i badań jeszcze nie porobiłam ani nic na razie na własną rękę kupilam ovarin castagnus i wiesiołka [emoji3]
Może najpierw porozmawiaj z mężem tak na poważnie zapytaj wprost czy kogoś ma bo jeśli jest między wami aż tak źle jak piszesz to dziecko raczej nic nie zmieni najlepiej jest usiąść i szczerze na spokojnie porozmawiaćDziękuję wam wszystkim za te słowa otuchy. Mój Mąż już chyba odpuścił, dzisiaj znów napisał że wróci później do domu bo chciałam mu się wyzalac w końcu może bez stresu pokochać. Najlepsze z tego wszystkiego na niedzielny obiad zapowiedziała się jego mama. Nawet nie spytał mnie o zdanie bo ja chcialam w końcu spędzić ten weekend sam na sam bo mam pierwszy wolny od dawien dawna. Na to usłyszałam, że jestem samolubna j jak nie toleruje jego matki to i jego po części. Nie wiem co się z nim stało, wzięłam ślub z mężczyzną, który był kochający nie związał na słowa swojej mamy która tuż przed ślubem powiedziała, że może zajde w ciążę przed ślubem jak ona.. odnośnie ginekologa nie miałam monitoringu cyklu, kiedyś usłyszałam że jeden jajniki jest ok a w drugim jest dużo pęcherzyków. Nie wiem co miało to oznaczać. Najgorsze chyba co może mi mój mąż zrobić to zdradzić mnie w tej chwili gdy to najbardziej potrzebuje... gdy zobaczyłam dwie kreski na teście jedna blada to nie mogłam się nacieszyć on też. Gdy zaszłam w ciążę była ogromna radość a jak poronilam to poczułam się wręcz naznaczona, że to pewnie moja wina.. że może się przemeczalam w pracy, nie dbalam o siebie.. no za przeproszeniem kur.. ile można coś udowadniać że się staram, że chce.. Dziękuję dziewczyny za wsparcie i że mogę się wyzalic. Potrzebuje teraz wyciszenia i dam sobie spokój chyba z forum na dłuższy czas wejdę jak uda mi się zajść w ciążę no chyba że mnie prędzej zostawi dla innej..
Wszystko przez to, że teściowa się miesza i nastawia go przeciwko mnie. Postaram się porozmawiać jak wroci bo mialbyc 2 h temu... dziękuję za pomoc.Może najpierw porozmawiaj z mężem tak na poważnie zapytaj wprost czy kogoś ma bo jeśli jest między wami aż tak źle jak piszesz to dziecko raczej nic nie zmieni najlepiej jest usiąść i szczerze na spokojnie porozmawiać
Życzę Ci aby Ci się ułożyło jak najlepiej z mężem[emoji8][emoji8][emoji8] zawsze jest najgorzej jak ktoś trzeci się miesza i wchodzi z buciorami w nasze życie [emoji853]Wszystko przez to, że teściowa się miesza i nastawia go przeciwko mnie. Postaram się porozmawiać jak wroci bo mialbyc 2 h temu... dziękuję za pomoc.
Ja też kiedyś miałam ten problem niestety to jest najgorsze ale teściowa w końcu zrozumiała i mąż też że to nasze życie i nikt nie będzie nam dyktował co mamy robićWszystko przez to, że teściowa się miesza i nastawia go przeciwko mnie. Postaram się porozmawiać jak wroci bo mialbyc 2 h temu... dziękuję za pomoc.