reklama
Rozwiązanie
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
reklama
Agu1531
Fanka BB :)
Może zaskoczy [emoji3] [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] jak nie to pomyśl że to zawsze jednak miesiąc intensywniejszej miłośći i przyjemności przed wami [emoji6] ale trzeba być dobrej myśli szkoda że to czekanie tylko ryje banie [emoji2957] i nie można przyspieszyć tego czasu od owu do @ czy testu bo wtedy wiadomo na czym się stoi a tak to takie zawieszenie może tak może nie [emoji848].Dziś mój 23 dzień cyklu czekam z niecierpliwością na miesiączke. Boję się że znów nic z tego ale mam nadzieję, że może w końcu się uda![]()
Czekam na wieści co i jak tam u Ciebie [emoji16]
MalaMi24
Może zaskoczy [emoji3] [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] jak nie to pomyśl że to zawsze jednak miesiąc intensywniejszej miłośći i przyjemności przed wami [emoji6] ale trzeba być dobrej myśli szkoda że to czekanie tylko ryje banie [emoji2957] i nie można przyspieszyć tego czasu od owu do @ czy testu bo wtedy wiadomo na czym się stoi a tak to takie zawieszenie może tak może nie [emoji848].
Czekam na wieści co i jak tam u Ciebie [emoji16]
Masz rację muszę w ten sposób myśleć, bez żadnego ciśnienia ale czasami się nie da
25 dc rano wymiotowalam i wieczorem, temperatura 37,5 myśli skierowane wiadomo w którą stronę. Rozsądek podpowiada mi, że za wcześnie na takie objawy skoro cykle mam 27 dniowe a takie objawy pojawiają się o wiele później. Po test do apteki nie polecę bo chyba mnie już tam znają za dobrze
Agu1531
Masz rację muszę w ten sposób myśleć, bez żadnego ciśnienia ale czasami się nie da![]()
25 dc rano wymiotowalam i wieczorem, temperatura 37,5 myśli skierowane wiadomo w którą stronę. Rozsądek podpowiada mi, że za wcześnie na takie objawy skoro cykle mam 27 dniowe a takie objawy pojawiają się o wiele później. Po test do apteki nie polecę bo chyba mnie już tam znają za dobrzeChyba, że załapałam jakiegoś wirusa. Czekam na miesiączke. Ja kiedyś naprawdę zwariuje
![]()
To trzymam kciukasy za pozytyw [emoji110][emoji110][emoji110] jeszce 2 dni i sie dowiemy [emoji6] Skąd ja to znam [emoji23][emoji23][emoji23] tylko u mnie były objawy wywołane myśleniem [emoji6] ale czytałam że dużo dziewczyn ma jednodniową grype kilka dni przed @ A pozniej okazuje się że to ciąża [emoji3] nasza psychika nie zna granic ja ostatnio mam pms 10 dni przed @ a przed owu mdlosci masakra a się zabezpieczamy i nie ma szans na niespodziankę ale baniak zryty [emoji43][emoji43]
MalaMi24
Dziękuję za kciuki 
Ryje to wszystko banie niesamowicie masz racje
niech juz jest poniedzialek wóz albo przewóz. Psychika potrafi platac figle i to jak. Ja co miesiąc doszukiwam sie jakiś objawów po prostu jedna wielka masakra. Dam znać w poniedziałek 

Agu1531
Oby nie przyszła [emoji6] jest jeszcze szansa [emoji110][emoji110]Dzisiaj temperatura 37,8 więc chyba jakieś chorobsko a nie ciąża. Czekam cierpliwie do jutra czy przyjdzie miesiączka![]()
reklama