Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
Nie biorę niestety nie pomogę ale sama się właśnie nad nim zastanawiam czy warto kupić.Dziewczyny co sądzicie o oleju z wiesiolka? Jaki czas trzeba go brać żeby zauważyć różnicę? Ja biorę już drugi cykl może jest jakaś poprawa ale nie taka jak oczekiwałam.
Chyba co druga staraczka go bierze [emoji6].Wiele pozytywnych opinii jest na Internecie. Zawsze trzeba się przekonać na sobieMoże trzeba dłuższy czas zażywać żeby zobaczyć efekt.
Na moich pisze że od 10 .Jeśli cykle mam 27 dniowe kiedy najlepiej zacząć wykonywać testy owulacyjne?![]()
. Właśnie najgorsze jest to czekanie do następnej @ i ta nadzieja, że może się w końcu udało Jak staracie się już rok to mogę doradzić tylko żebyś ma monitoring owulacji się zapisała albo clo Ci gin przepisał, co przeważnie dziewczyny jak opisywały mają razem albo 1 cykl z clo jeszcze niemonitorowany a jak dalej nic to wtedy w 2 cyklu clo i monitoring, po roku lekarz powinien zacząć działać bardziej szczegółowe badania, wsparcie owu itd. A badał nasienie ?Staramy się dokładnie rok czasu. Właśnie najgorsze jest to czekanie do następnej @ i ta nadzieja, że może się w końcu udało
Mój ostatnio zrobił badania hormonalne i wszystko ok, ja też zrobiłam też mam wszystko w normie. Kiedyś się nam uda
![]()