frez.ja1987
Fanka BB :)
No ja się tu nie zgodzę. Syn na początku drogi wymiotował nawet po cieście z masłem.I tu jest właśnie zagadka.. Też tak uważam, Aczkolwiek nasza pani alergolog twierdzi że przetworzone mleko nie uczuli
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja się tu nie zgodzę. Syn na początku drogi wymiotował nawet po cieście z masłem.I tu jest właśnie zagadka.. Też tak uważam, Aczkolwiek nasza pani alergolog twierdzi że przetworzone mleko nie uczuli
Na przykładzie córki, serki, jogurty nic się nie działo, odstawilismy jedynie śmietane, jogurty naturalne i mleko, od serkow nic się nie działo, po mleku lekka wysypkaNo ja się tu nie zgodzę. Syn na początku drogi wymiotował nawet po cieście z masłem.
Bo może mieć słabszą alergię, a mleko nieprzetworzone jest silniejszym alergenem. Co nie znaczy, że przetworzone nie uczula. Poza tym, dziwne dla mnie jest to co piszesz. Że jogurty dawałaś, ale naturalne nie. Przecież jogurt naturalny, a jogurt truskawkowy to to samo tylko truskawkowy zawiera cukier i truskawki. Ale mleko ma tą samą postać.Na przykładzie córki, serki, jogurty nic się nie działo, odstawilismy jedynie śmietane, jogurty naturalne i mleko, od serkow nic się nie działo, po mleku lekka wysypka
Ja to wszystko wiem, poprostu nie chciałam przesadzać z ilością mlecznych produktów, pewnie śmietana czy jogurt naturalnny nie zrobiły by krzywdy ale wolałam ograniczyć. W tym wszystkim chodzi tylko i wyłącznie o to że to mleko jest zagadką skoro po uprzednich produktach nic się nie działo a po mleku wywaliło.. Tym bardziej że na testach nic nie wyszło mimo spożywania przez dziecko np serkow..Bo może mieć słabszą alergię, a mleko nieprzetworzone jest silniejszym alergenem. Co nie znaczy, że przetworzone nie uczula. Poza tym, dziwne dla mnie jest to co piszesz. Że jogurty dawałaś, ale naturalne nie. Przecież jogurt naturalny, a jogurt truskawkowy to to samo tylko truskawkowy zawiera cukier i truskawki. Ale mleko ma tą samą postać.
To samo śmietana, to też produkt mleczny przetworzony.
No to faktycznie dziwna sprawa, a zawsze ja wysypuje po mleku czy to jednorazowe?Ja to wszystko wiem, poprostu nie chciałam przesadzać z ilością mlecznych produktów, pewnie śmietana czy jogurt naturalnny nie zrobiły by krzywdy ale wolałam ograniczyć. W tym wszystkim chodzi tylko i wyłącznie o to że to mleko jest zagadką skoro po uprzednich produktach nic się nie działo a po mleku wywaliło.. Tym bardziej że na testach nic nie wyszło mimo spożywania przez dziecko np serkow..![]()
Bo świeże mleko jest silniejszym alergenem. I daje mocniejszą reakcję. Ale to nie jest tak, że przetworzone mleko nie uczula. Bo uczula, tylko w mniejszym stopniu (nie daje objawów skórnych). Jak jest alergia na bmk to jest na każdy rodzaj. A nie że na mleko jest a na śmietanę już nie.Ja to wszystko wiem, poprostu nie chciałam przesadzać z ilością mlecznych produktów, pewnie śmietana czy jogurt naturalnny nie zrobiły by krzywdy ale wolałam ograniczyć. W tym wszystkim chodzi tylko i wyłącznie o to że to mleko jest zagadką skoro po uprzednich produktach nic się nie działo a po mleku wywaliło.. Tym bardziej że na testach nic nie wyszło mimo spożywania przez dziecko np serkow..![]()