Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja polecam do testów dołożyć pomiary temperatury (koniecznie elektroniczny termometr z 2 miejscami po przecinku).A jak nie wyjdzie pozytywny (takie konkretne kreski) to kiedy zbadać progesteron?
27 dni. Wg kalendarzyka owulacja wypadnie za trzy dni, ale wolę wiedzieć co zrobić jak na teście nie wyjdzie...A jak długie masz cykle?
Moim zdaniem ma być ciemniejsza.Dziewczyny, ten pierwszy test po lewej to już to? Czy jeszcze bardziej ma się wybarwić ?
A dzisiejszy test? Ten na samym dole...?Moim zdaniem ma być ciemniejsza.
Wrzuć sobie w apkę premomA dzisiejszy test? Ten na samym dole...?
Pytam i pytam, bo to pierwszy miesiąc mojego sprawdzania owulacji testami i nie wiem czego się spodziewać (jakich kolorów)...
Ten wydaje się pozytywnyA dzisiejszy test? Ten na samym dole...?
Pytam i pytam, bo to pierwszy miesiąc mojego sprawdzania owulacji testami i nie wiem czego się spodziewać (jakich kolorów)...
Ten uznałabym już za pozytywny, ale pierwsza sprawa - nie zmienia się testów w trakcie cyklu, bo każde się inaczej wybarwiają. Jak się teraz nie uda, to zaopatrz się w testy jednej marki (easy@home z Amazona albo Domowe Laboratorium) i wrzucaj w aplikację Premom. Ona Ci wyliczy poziom wybarwienia względem kreski kontrolnej.A dzisiejszy test? Ten na samym dole...?