reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Czy pomożesz Iwonie nadal być mamą? Zrób, co możesz! Tu nie ma czasu, tu trzeba działać. Zobacz
reklama

Testy owulacyjne

Dobry wieczór mamusie! Staramy się z mężem o drugie dzieciątko. Ostatnio zakupiłam testy owulacyjne . Dwa dni temu kreska była ledwo widoczna a dzisiaj test wyszedł tak , czy on jest według was pozytywny? Pierwszy raz je robię i chcę się was poradzić w tej sprawie. Testy wykonuję o jednej porze. W załączniku wstawie zdjęcie ☺️

Załączniki

• IMG_7467.jpeg
    IMG_7467.jpeg
    2,9 MB · Wyświetleń: 383
reklama
Kreska w pierwszym okienku musi być takiego samego koloru jak ta w 2 okienku lub ciemniejsze . Jaśniejsze kreski oznaczają że test jest negatywny

Dobry wieczór mamusie! Staramy się z mężem o drugie dzieciątko. Ostatnio zakupiłam testy owulacyjne . Dwa dni temu kreska była ledwo widoczna a dzisiaj test wyszedł tak , czy on jest według was pozytywny? Pierwszy raz je robię i chcę się was poradzić w tej sprawie. Testy wykonuję o jednej porze. W załączniku wstawie zdjęcie ☺️
Negatywny

Pierwszy raz widzę taki test że są dwie kreski i test negatywny
Edit. Doczytałam że chodzi o test owulacyjny 😄

Rób testy rano i pod wieczór.
Kreska musi być ciemniejsza od testowej.
Najlepiej wybierz się do ginekologa na monitoring i sprawdź czy owulacja występuje. Te testy nie są jednoznaczny pewnikiem wyznaczania owulacji.

Dziewczyny zaczęłam w tym cyklu robić testy owulacyjne cykle co mam 29-33 dni dzisiaj jest mój 15dc wczoraj o 12 robiłam test i wyszła kreska testowa ciemna ale jeszcze nie taka jak kontrolna wieczorem o 19 i dzisiaj już kreska jest jasna niewiem co mam o tym myślec ?

reklama
Do góry