reklama
Mamanaluziexoxo
Zaangażowana w BB
Tak, owulacja będzie w przeciągu kilkunastu godzin.
Paula. sz
Fanka BB :)
Owulacja prawdopodobnie wystąpi od 24h nawet do 36 lub 48h .zależy jakie masz testyHej![]()
Pierwszy raz robiłam testy owulacyjne i mam pytanko, tak to właśnie ma wyglądać? Kreski są tego samego koloru Zobacz załącznik 1713219
Ale przeważnie jest to 36h od peaku ale w praktyce jest przeważnie innaczej .
nieznośne_poplątanie
Tak, ostatni test jest pozytywny, ale warto porównać sobie np. w przyszłym cyklu z monitoringiem USG (w moim przypadku pik na testach był w dniu owulacji).
Paula. sz
Prawdopodobnie moze byc to pekniecie ale nie musi.dla pewności sex przez 3 dni i powinniście trafić.W przyszłym miesiącu faktycznie sprawdzę to również u gina. Wczoraj zrobiłam test to była już bardzo blada druga kreska, a 21 wieczór i w nocy czułam kłocie z prawej strony i wydaje mi się że to chyba było pęknięcie pęcherzyka. Na drugi dzień już nic
To i ja mam pytanie,
Robię testy owulacyjne i sprawdzam temperaturę, nie zawsze o tej samej godzinie bo jeśli pracuję to jest to 5 rano, jeśli mam wolne ok 7.30. Czy te wachania temperatury po Piku owulacyjnym są prawidłowe? Dodam, że to mój pierwszy miesiąc z temperaturą. Dziękuję
Robię testy owulacyjne i sprawdzam temperaturę, nie zawsze o tej samej godzinie bo jeśli pracuję to jest to 5 rano, jeśli mam wolne ok 7.30. Czy te wachania temperatury po Piku owulacyjnym są prawidłowe? Dodam, że to mój pierwszy miesiąc z temperaturą. Dziękuję

reklama
93kora
Temperaturę mierzy się prosto po przebudzeniu, o tej samej porze.To i ja mam pytanie,
Robię testy owulacyjne i sprawdzam temperaturę, nie zawsze o tej samej godzinie bo jeśli pracuję to jest to 5 rano, jeśli mam wolne ok 7.30. Czy te wachania temperatury po Piku owulacyjnym są prawidłowe? Dodam, że to mój pierwszy miesiąc z temperaturą. DziękujęZobacz załącznik 1713518
reklama