reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Testy owulacyjne

Witam Wszystkich :)
Dziewczyny zwracam sie do Was z prośbą - mieszkam od roku w Anglii i od jakiegoś czasu staramy sie z mężem o dzidziusia ale niestety nic nie wychodzi :( Kupiłam tutaj test owulacyjny : Clearblue digital ovulation 7 :) jednak instrukcja jest w j.angielskim moze ktoras z Was stosowała ten test i moze mi opisac jak go zastosowac - chodzi mi w ktorym dniu mam go rozpoczac dodam, że cykl miesiaczkowy mam co 28 dni.
Bardzo Wam dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
kasetkowe sa lepsze jak paskowe..ale i paskowe chwala wiec mysle ze to kwestia gustu;-) ..ale ja przetestowalam te i te i stawiam na kasetkowe!!! sa jakby dokladniejsze:tak:[/FONT]

tylko że pakowe i kasetkowe to jest jedno i to samo (zakładając ze oba są tej samej firmy). kasetkowy od paskowego różni się tym, ze jest zapakowany w palstikową kasetkę. i dlatego też jest droższy

My postaramy się jeszcze probóbować bez tych testów ale może za miesiąc kupię.
Jakie testy owulacyjne polecacie?Czy warto je kupić na allegro?

pam pytanie, czy któras z was miała taka sytuację, ze mimo ze test pokazywał negatywny wynik (kreska testowa jasniejsza od kontrolnej, ale jednak w miarę wyraźna) a mimo tego owulacja była?

katarzynka 1979 - moja przyjaciolka tak miala . Podobno pojawil jej sie cien testowe i zaczla w ciaze... niestety nie trwalo to dlugo. Beta wyszla dobrze - wyniki prawidlowe dla 5 tygodnia, ale pozniej zarodek przestal sie rozwijac... :-(

katarzynka 1979 - moja przyjaciolka tak miala . Podobno pojawil jej sie cien testowe i zaczla w ciaze... niestety nie trwalo to dlugo. Beta wyszla dobrze - wyniki prawidlowe dla 5 tygodnia, ale pozniej zarodek przestal sie rozwijac... :-(

:-( przykre, ale niestety czasem tak bywa :-(
ja miałam słabą testową a później już w ogóle, więc coś się może działo. Ale jednak szanse marne...ale czekająca kobieta wierzy w cuda a nadzieja umiera ostatnia...

reklama
Do góry