AniaMania
Aktywna w BB
hej dziewczynki dzieki za wsparcie, tez czytalam o tych plamieniach przy zagniezdzaniu sie zarodka i mam taka nadzieje tylko w zeszlym miesicu tez cos takiego mialam i dlatego podejzewam @. No ale zobaczymy, paciorek mowie codziennie to moze Bozia mnie tym razem wyslucha...
Jak to mowia - Skoro wiara czyni cuda, trzeba wierzyc ze sie uda
)))
i choc bardzo chcialam to liczylam sie z tym,ze nie wyjdzie bo mam juz dwojke dzieci i z corka zeszlo 8m-cy a z synem 3m-ce-pierwsza ciaze poronilam w 9 tyg:-(no nic teraz hormony-26maja biore ostatnia tabletke i po @ dzialamy-bedzie lato,piekna pogoda nastroje lepsze i moze sie uda
testy owul.robilam raz -wlasnie w tym cyklu i napewno juz wiecej nie bede robic bo nie wiem czy to dobrze dziala-tak jak piszecie-dodatkowo nakreca
no nic,tak,czy tak-powodzenia i wszystkie wkrotce przytulimy nasze maluszki do piersi
No ale juz wstaje znowu na nogi. Kahaka poczytalam troszke o tej niedomodze lutealnej i ci powiem ze u mnie faktycznie moze byc wlasnie to. Plamienie zaczelo sie dokladnie tydzien po bolach owulacyjnych i trwalo do okresu. Okres byl bardzo bolesny ale trwal za to dwa dni i potem juz tylko drobne krwawienie. Znalazlam fajny link o tym
Chociaz martwie sie ze tutaj to wszystko przedluzy sie w czasie... no ale probowac trzeba a jak tam u was dziewczynki??