reklama

Toksoplazmoza

Ja do niedawna pasjami pochlanialam wszystkie czesci Harrego Pottera, ot taki ze mnie jeszcze dzieciak czasem:wściekła/y:
Teraz nie mam czasu zbytnio na czytanie, zaczelam wczoraj przegladac poradniki na okres ciazy, ale przerabiam to juz 3 raz wiec nie za bardzo mi sie chce, nic nowego zreszta nie pisza:wściekła/y:
Madagascar 2 ogladalam 1 jest lepsza, ale warto obejrzec, chocby po to by porownac, teraz mam zamiar obejrzec sezon na misia 2 ale tez jakos nie mam kiedy.
A mi MIU jakos madrych ksiazek nie chce sie czytac, w ogole ostatnio jakas leniwa sie zrobilam

reklama
Ja do niedawna pasjami pochlanialam wszystkie czesci Harrego Pottera, ot taki ze mnie jeszcze dzieciak czasem:wściekła/y:
Teraz nie mam czasu zbytnio na czytanie, zaczelam wczoraj przegladac poradniki na okres ciazy, ale przerabiam to juz 3 raz wiec nie za bardzo mi sie chce, nic nowego zreszta nie pisza:wściekła/y:
Madagascar 2 ogladalam 1 jest lepsza, ale warto obejrzec, chocby po to by porownac, teraz mam zamiar obejrzec sezon na misia 2 ale tez jakos nie mam kiedy.
A mi MIU jakos madrych ksiazek nie chce sie czytac, w ogole ostatnio jakas leniwa sie zrobilam
kaska tak sie wlasnie zastanawialam czy sie przyznac ze przeczytałam wszystkie czesci "harrego pottera" i od tych właśnie ksiązek zaczeła sie moja przygoda z czytaniem bo wcześniej to ja nienawidziłam książek,kolejną był "Eragon" (Christopher Paolini) książka (I tom)która przeczytałam w jeden dzień i jedną noc z przerwami na siusiu i jedzonko!

"Imię Róży" Umberto Eco.

to moja ulubiona książka,tylko nie pytajcie dlaczego bo nie wiem,bardzo miło ją wspominam i bardzo fajnie byłam przekonywana do przeczytania kolejncyh stron w momenach kiedy z nerwów przez długie opisy chciałam ją odłożyć na półkę:)

wampirka może napiszę o filmie to był pierwszy film który zrobił na mnie duże wrażenie a miałam wtedy lat tyle że nie powinnam go oglądać:-D a książki zaczęły mnie wciągać w podstawówce bodajże w 4 klasie ;-)

Z nas są maniacy kinowi. Średnio 2 razy w tygodniu w kinie jesteśmy.
Ostatnio w weekend oglądaliśmy "Obywatel M" - podobał mam się, ale to kwestia gustu ;-) i byliśmy na "Księżna" - lubimy takie filmy - kostiumowe - polecam, a zapomniałabym A wziął mnie też na "
Underwold: Bunt Lykanów" (choć nie przepada za takimi filmami), a ja bardzo. Ta część nie jest wysokich lotów, ale podobała mi się.

Oczywiście uwielbiam bajki - tych to nigdy nie odpuszczam. Chociaż zawsze pierwsza część jest najlepsza:-D.

reklama
HEJ dziewczyny! ja się martwie, bo nie wiem jak to będzie ze mną. Od października pracuje na umowe zlecenie i odprowadzane są wszystkie składki - też chorobowe. Jakie mam prawa? czy mam w ogóle jakies? czy dostane macierzyński??czy mają mnie prawo zwolnic? w pracy już wiedzą, ale i tak się boję, że przed porodem mi podziekują i zostane bez niczego. Jak to jest? czy któraś jest w podobnej sytuacji?wytłumaczy mi któraś jak to jest?z góry dziękuję i pozdrawiam przyszłe i obecne mamusie.
Paulina

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry