reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Toksoplazmoza

Karincia, super tą sukienkę zamówiłaś sobie, też muszę taką wynaleźć :-D

A jak dostaniesz tą koszulkę z linka którego wkleiłam to daj cynk jaka jest czy się w nią wejdę :-D bo też mam w planie
:-D

reklama
Są TYLKO białe :tak::-)

Karincia, super tą sukienkę zamówiłaś sobie, też muszę taką wynaleźć :-D

A jak dostaniesz tą koszulkę z linka którego wkleiłam to daj cynk jaka jest czy się w nią wejdę :-D bo też mam w planie
:-D
No sukienka tez mi się spodobała więc wzięłam :-)
Już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie :tak:
A bluzkę wzięłam jedną, jak będzie fajna i dobra rozmiarem to jeszcze zamówię :-D
Dam znac jak i co :laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczynki, ja właśnie jestem po wynikach badań i wizycie u gina i troche mi smutno bo moja infekcja sie powiekszyła mimo globulek jakie dostałam a ponad to mam jakieś śladowe ilości białka w moczu :-( spotkała sie któraś z was z czymś takim? Dobrze, że chociaż córci nic nie jest :zawstydzona/y: Teraz następna partia globulek i zobaczymy... Są jakieś sprawdzone sposoby na infekcje? :eek::eek::eek::baffled::baffled::baffled:

Cześć dziewczynki, ja właśnie jestem po wynikach badań i wizycie u gina i troche mi smutno bo moja infekcja sie powiekszyła mimo globulek jakie dostałam a ponad to mam jakieś śladowe ilości białka w moczu :-( spotkała sie któraś z was z czymś takim? Dobrze, że chociaż córci nic nie jest :zawstydzona/y: Teraz następna partia globulek i zobaczymy... Są jakieś sprawdzone sposoby na infekcje? :eek::eek::eek::baffled::baffled::baffled:
A jakie te globulki dostałaś??

Kochana! ja w pierwszej ciazy ciagle musialam sobie jakies globulki wpychac - nystatyne, sterovag i inne cuda... bialkomocz mialam od ok. 20 tc a Jasiek zdrowy sie urodzil - no... nie liczac wczesniactwa i problemow z oddychaniem z tego wczesniactwa wynikajacych. nie mial zadnej infekcji tylko plucka nie byly przygotowane do oddychania ale urodzil sie w 35 tc wiec mial prawo - byl 2 dni pod respiratorem a w 5 dobie wypisali nas do domu wiec ani moje infekcje ani bialkomocz mu nie zaszkodzily.
dobrze by bylo gdybys miala w domku aparat do mierzenia cisnienia - bialkomocz jest jednym z objawow zatrucia ciazowego. jak do tego dochodzi nadcisnienie i obrzeki to sprawa robi sie powazna, ale tez nie zawsze - ja mialam bialkomocz i obrzeki ale cisnienie w normie ;-)
bedzie dobrze ;-) 3maj sie ;-)

Ja mam wizyę 18, wcześniej muszę zrobic glukozę - i dostałam skierowanie na 75g - bo chodzę śnięta, no i przytyłam juz 10kg :-:)baffled: chyba poprosze meża, żeby ze mną pojechał bo jeszcze tam sama zejdę

reklama
Ja mam te gaciorki jeszcze z ciaży z Anieką - sa bardzo wygodne :tak: Ale niestety w staniki ciążowe z tamtego okresu moje pompellosy juz się nie mieszczą...

Do góry