Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Są TYLKO białeSą białe??
:-)No sukienka tez mi się spodobała więc wzięłam :-)Karincia, super tą sukienkę zamówiłaś sobie, też muszę taką wynaleźć
A jak dostaniesz tą koszulkę z linka którego wkleiłam to daj cynk jaka jest czy się w nią wejdębo też mam w planie
![]()

Agusia no wyglada ze sa biale tez zamowilam:-):-)I nawet juz ponoc sa w drodze a kupilam o 15ejSą białe??

Teraz następna partia globulek i zobaczymy... Są jakieś sprawdzone sposoby na infekcje? 

A jakie te globulki dostałaś??Cześć dziewczynki, ja właśnie jestem po wynikach badań i wizycie u gina i troche mi smutno bo moja infekcja sie powiekszyła mimo globulek jakie dostałam a ponad to mam jakieś śladowe ilości białka w moczu :-( spotkała sie któraś z was z czymś takim? Dobrze, że chociaż córci nic nie jestTeraz następna partia globulek i zobaczymy... Są jakieś sprawdzone sposoby na infekcje?
![]()