reklama

Toksoplazmoza

reklama
O to 7 maja sobie malenstwa poogadamy,bo ja tez na 7 maja mam USG.Wprawdzie tutaj robia tylko 2 w czasie ciazy ale o mnie dbaja teraz bazdziej;-) i bede miała 3 USG.Ciesze sie ze tą moja wiercipietke bede mogła poogladac raz jeszcze u mnie w brzuszku:-).

chyba bede sie wypisywac z Waszego klubu :-(, choc gin nie byl na 100% pewien, wiec jeszcze jest nadzieja, ale cos miedzy nogami mu mignelo, troche szkoda ze nie coreczka, ale najwaznejsze zeby bylo zdrowe

hej dziewuchy- u mnie się chyba uda - w sumie to jeszcze nei wiem czy moge tak mówić - bo lekarz ciągle mówi RACZEJ - no ale w tym wieku ciążowym to chyba juz zadne meskie skarby sie nie wykształcą;-)

na 4D pewnie byłoby widać dokładniej, ale lekarz nie proponował na razie robic bo i tak czesto mam USG

to nasze pierwsze baby wiec obojetnie ale wole dziewuszke wiec sie ciesze - mój żonkos jak mu mówiłam - to mówi ze - "no to co, moze byc i dziewczynka, nie?":-D:-D:-D

hej dziewuchy- u mnie się chyba uda - w sumie to jeszcze nei wiem czy moge tak mówić - bo lekarz ciągle mówi RACZEJ - no ale w tym wieku ciążowym to chyba juz zadne meskie skarby sie nie wykształcą;-)

na 4D pewnie byłoby widać dokładniej, ale lekarz nie proponował na razie robic bo i tak czesto mam USG

to nasze pierwsze baby wiec obojetnie ale wole dziewuszke wiec sie ciesze - mój żonkos jak mu mówiłam - to mówi ze - "no to co, moze byc i dziewczynka, nie?":-D:-D:-D
no to jak cos gratuluję coreczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry