Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mi natomiast bardzo podoba się imie Gustaw-Gucio,Konstanty-Kostek oraz Edmund,niestety rodzina się z nas śmieje,dla córeczki Antonina,Gaja,Kalina,Martynka lub Łucja mąż chciał mieć małą Maryśkę ale była by to już czwarta w rodzinie;(
Ja ostatnio jak pojechałam do szpitala to inny lekarz mnie przyjął i tam pobazgrolił w karcie ciąży jakieś bzdury to jak moja gin to zobaczyła to się śmiała!!
A wizytę mam na 4czerwca.
Ale co najlepsze powiedziała że mam jeszcze się wstrzymać z kochaniem to jej powiedziałam że mąż nie będzie zachwycony ale dla maluszka da rade;-) a ona na to że w czerwcu dzień dziecka i potem wizyta to jak będzie dobrze to już pozwoli i to będzie spóźniony prezent na 1 czerwca
sukieneczki wygladają bardzo ładnie (też mi się pierwsza podoba ) - tylko pytanie jak z jakością - bo wiecie na zdjęciach to zawsze super a sama bawełna za tą cenę - na zdjęciu odprasowana a jak cienka to po założeniu - wiecie...te co ja kupowałam na allegro np są bardzo fajne no ale to takie gnieciuchy - na wesele np sie nei nadają tylko na co dzień SUPERHIT Śliczna Biała Sukienka Ciążowa XL/XXL (620192415) - Aukcje internetowe Allegro