reklama

Toksoplazmoza

Iza ta pierwszą też sobie zamówie :-) Super mi się podoba:-)

sukieneczki wygladają bardzo ładnie (też mi się pierwsza podoba ) - tylko pytanie jak z jakością - bo wiecie na zdjęciach to zawsze super a sama bawełna za tą cenę - na zdjęciu odprasowana a jak cienka to po założeniu - wiecie...te co ja kupowałam na allegro np są bardzo fajne no ale to takie gnieciuchy - na wesele np sie nei nadają tylko na co dzień SUPERHIT Śliczna Biała Sukienka Ciążowa XL/XXL (620192415) - Aukcje internetowe Allegro
Z takich to bym musiała sobie spudnice sprawić taka do połowy łydki jak już mocno spuchnę bedzie w sam raz ,żeby nóg za mocno nie pokazywać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja mam dziś spotkanie 10 lat po maturze - oj jak to zleciało
No i nie wiem czy iść na sportowo czy raczej coś eleganckiego złożyć?!
A może do sklepu jeszcze zajrzę :P

my nastepna wizyte mamy 25 maja.
wczesniej jeszcze musze isc do ortopedy po zalecenie cc, no i USG, mimo ze to bedzie troszke wczesnie... w zasadzie USG powinno byc ok 31tc? czy cos mi sie myli?

ja mam 26 maja, usg i klinika. Będę prosic i żądać kolejnego testu z glukozą.

az sie usmiechnelam na wspomnienie tych wszystkich lamentow na forum, ze obrzydliwe, ze niedobrze sie robi, jak tego mozna uniknac..... a tu prosze, ty bedziesz żądać!

(nie zrozum mnie zle, ja rozumiem twoj powod, tylko to naprawde smiesznie wyglada :-D:-D:-D

reklama
wiem co masz na myśli:cool2:. Żebyś wiedziała że nawet jakby mi mieli dawać dożylnie tą glukozę to bym brała. A tu nie pobieraja krwi z palca, tylko z żyły, więc też kolejna żadna przyjemność.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry