Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

powiem wam ze juz powoli zaczynam myslec o tym co nieuniknione i przeraza mnie to... ale najbardziej boje sie ze nie wiem jak to wyglada, co mam robic i kiedy, kiedy bede wiedziała ze zaczelo sie wlasnie TO i ze powinnam juz jechac do szpitala, czy nie padne tam gdzies z bólu, czy potrzebna jest lewatywa, czy zdaze ze znieczuleniem, czy ono boli...... kurcze milion pytań i chyba raczej nie ma co sie bac odpowiedzi ani nakrecac jak sie takie rzeczy czyta bo chyba lepiej byc na nie przygotowanym, a jak ktos nie chce to nie musi wcale tego czytac wiec POPIERAM watek 

Widze ze jednak sa osoby zaintersowane porodem wiec jesli ktos ma jakies pytania to jak moge to pomoge, mam za soba dwa porody wiec troche doswiadczenia jest.

Dziewczyny mam do was pytanie........odczowacie czasami takie lekkie bole jakgdyby miesiaczkowe....?
i wszystkim pokazywałam to moje "dziecko"
ja na wszystkie igły reaguje tak ze robie sie biała 

a co jak po prostu odlece podczas znieczulenia
a to znieczulenie przed wlozeniem rurki jest bolesne? i z ta rurka miedzy kregami tak sie potem pomyka? ojojoj ale jakos damy rade :-)