Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ciężko wybrać to jedno jedyne... Nam na szczęście już dawno udało się dojść do kompromisu
Będzie HUBERT:-) Rodzinie tak średnio się podoba, bo nim im powiedzieliśmy, że będzie Hubert to zrobiłam mały wywiad
Jednak, gdy oficjalnie ogłosiliśmy Huberta, to powiedzieli, że im sie podoba
Miło z ich strony, że nie komentowali naszego wyboru...He he Agnieszka bardzo ładnie-tak jak jaMy jeszcze tez nie zdecydowani. Te, co nam się podobały, to albo zbyt wiele w koło u znajomych, np Hania, albo przestały się podobać, np Maja (Szymon ma koleżankę w przedszkolu i jakoś nie przepadam za nią i zaczęło mi się źle kojarzyć). Teraz zastanawiamy się nad Agnieszką i chyba tak zostanie :-)

Ja mimo że to bliżej, niż dalej, to wizyte mam za 4 tygodnie, chyba żeby się coś działo, to mam przyjśc wcześniej.
Mi polozna powiedziala ze najlepiej jak sie ogole w domu a lewatywe mam przywiesc ze soba i zrobic ja w szpitalu.Nigdy nie mialam lewatywy i troche sie jej obawiam
Dowiedzialam sie ze zzo jest u mnie w szpitalu za darmo![]()