reklama

Toksoplazmoza

W szpitalu w którym mam rodzić golenie jest na takiej zasadzie jak Baśka rzekła , czyli jak już trzeba nacięcie wtedy przejadą golarką tam gdzie będzie nacinane
a lewatywe oni mają nie muszę swojej brać i robią na wstępie ja ktoś powie że się nie wypróżniał wcześniej, ( ja licze na to że będę miała taką pseudo biegunkę przed porodem bo zawsze przed okresem dostawałam :-D może się sprawdzi i tu :-p) więc lewatywa by mnie ominęła, a jak nie to niech zrobią :cool2:

reklama
Dziewczyny, na pewno Was oświeci jak zobaczycie maluszka i wtedy bez problemu przypasuje się imię :-) ;-)
ja odbyłam rozmowę z M. i stwierdziliśmy że zostaje Marcel i jednak nie ma sensu już zmieniać :tak: a wszystkim damy ostrzeżenie żeby nie przekręcać i nie zdrabniać jakoś dziwacznie ;-)

A ja mialam dylemat miedzy Ariana i Annika. Tak, wiem, imiona sa niecodzienne... Ale mi sie spodobaly! :)
Jak juz zobaczylam moje malenstwo na swiecie powiedzialam sobie: Annika! Taka slodka i delikatna Annika...
Jak ktoras z kolezanek wyzej powiedziala - nie martwcie sie na zapas, imie Was oswieci od razu po narodzinach! :)

Wlasnie ja kiedys w jakiejs ksiazce znalazlam bohaterke o imieniu Annika i wtedy postanowilam, ze tak swoja corke nazwe.
Ariana to tez bohaterka ksiazki, drugoplanowa w dodatku...
Oby moje dziecko w zwiazku z tym lubilo sie uczyc i czytac, haha.

Kiedyś wklejałam na głównym, ale dla niezdecydowanych
[ame=http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Alfabetyczna_lista_imion]Kategoria:Alfabetyczna lista imion – Wikipedia, wolna encyklopedia[/ame]
Ja ze względu, na rzadkie nazwisko, mam problem tylko z tym, żeby pól klasy tak nie miało na imię. Dlatego, żadnych serilowych na topie i tych, które nadają nasze "gwiazdy" mediów.

no ja pomimo że też mnie czyściło wcześniej to na lewatywe sie zdecydowałam - nie jest to przyjemne no ale przecież da się przeżyć a miałam pewność że jestem dobrze oczyszczona - lepiej się z tym czułam i przyspieszyło to akcje skurczową...

No u nas pozostanie raczej Bartosz - co prawda do najoryginalniejszych nie należy ale do takich typowo "modowych" na ten moment też raczej nie (bo tego chciałąbym baaardzo uniknać)...a do nazwiska i całej naszej tradycyjnej reszty dobrze nam pasuje...no i Karol nie daje sobie zupełnie przetłumaczyć żeby imie mogło byc inne :) wszystko jest o Bajtku i dla Bajtka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry