reklama

Toksoplazmoza

U mnie też imię wybierał dla małej tatuś i przed poczęciem było wiadomo, że jak będzie córeczka to będzie Oliwia... Nam się bardzo podoba... rodzinie mniej, ale już się wszyscy przyzwyczaili :))). Najważniejsza, że rodzicom się podoba, a później mam nadzieję, że i jej :)))

reklama
Julke tez wybral sobie przyszly tatus :-D i to juz kilka lat temu :tak: - nie umiem mu odmowic no i juz sie dawno przyzwyczailam.
kurcze, myslalam ze jestesmy wyjatkiem w tej kwestii a tu widze ze to regula ze tatusie wybieraja imiona dla coreczek :tak::tak::tak:

ja tez ostatnio grzebałam w necie i czytałam co się dzieje jak poród się zaczyna, to niedość ze jeszcze stresik z tym ze to już, to jeszcze jakieś kołatanie serca, duszności, niepokoje, bóle głowy:-(

a jak jest z tematem golenia łona?:-D

ja mysle zeby się ogolić w domu golarką od depilatora - czyli zostana mi takie króciutkie włoski jakies 3mm, czy takie cos wystarczy? czy jeszcze beda mnie golić golarką?

bo golarka to sobie nie wyobrazam - te krostki itd.nie dosc ze bedzie rana to jeszcze to mnie bedzie bolało...

i czy będą nam coś przyklejać plastrem? jakiś opatrunek? bo jak tak to na te krótkie włoski nawet to tez kicha przy zmianie opatrunku:szok:

reklama
W rzeczy samej lepiej by bylo zebys to zrobila sama tylko czy dasz rade??U mnie gola zwykla maszynka do golenia i nie ma obawy tam zadnego plastra opatrunku nie bedzie tylko szwy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry