reklama

Toksoplazmoza

Mola odpuść sobie moze na chwilę...nie myśl o tym bez przerwy i tak może emocjonalnie, intuicyjnie wtedy coś ci przyjdzie do głowy...może jak już na nią spojrzysz?

reklama
a mnie ostatnio naszło że jak jakimś cudem wyjdzie dziewczynka to jakie ja imię podam w razie W? :-D więc mojemu mówiłam że jak nie wyjdzie Marcel to powiem że Marcelina, ale on stwierdził że jak już dziewczynka to Maja będzie ot i już nie miałam o czym dumać ;-)

Maggie mialam ostatnio identyczne mysli i tak sobie mysle nad imieniem i siedze w ogrodku i slysze jak kuba drze sie na caly plac zabaw ze jak bedzie brat to MIlosz a jak dziewczynka to Natalka wiec juz nie mysle, zabraklo mi argumentow:eek::eek:

hehe Kasia no widzisz, faceci juz wybrali i po problemie nie musimy sie trudzic nad tym co by bylo gdyby ;-) oj ale bym sie smiala gdyby nam to sie faktycznie przytrafiło ;-):tak:

reklama
Mnie sasiadka usilnie tlumaczy ze nie moge miec synka bo brzuch na dziewczynke no i w ogole wygladam na dziewczynke:eek:Zobaczymy kto ma racje usg czy sasiadka:-DAle cyrk bylby niezly nawet bym nie protestowala:laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry