reklama

Toksoplazmoza

reklama
A ja miałam teki dziwny sen ,jakis czas temu ,że chodzę po cmantarzu w zimie i na jednym z nagrobków widze nagie noworodki.podchodzę bliżej a to chłopczyk i dziewczynka ,chłopczyk juz niestety nie żył a dziewczynka tylko kwiliła.Oczywiscie wzięłam tą dziewuszkę na rece zdjęłam kurtkę i ją zabrałam do domu .Reszty nie pamietam.I wczoraj okazało się ,że bedziemy mieli dziewczynkę.A z 5 lat temu poroniłam w 5tc i być może był to chłopczyk.Taki dziwny sen.

Sama byłam zdziwiona ,ale mój M .:tak tylko czyatsz te fora i potem bzdury same ci się śnią...Ale po wczorajszej wizycie u ginekologa przypomniałam mu ten sen i miał nie ciekawą minę ,ale oczywiscie zgrywał twardziela jak to facet.

niektóre sny to naprawdę koszmar :-/
ja też mam takie rzeczywiste i jak się budzę to jestem przekonana że to co mi się śniło to prawda
dwa dni temu miałam sen że kłociłam sie z moim m. i uderzyłam go w twarz, obudziłam się cała zaryczana, i jeszcze płakałam po przebudzeniu, masakra :-/

mi ostatnio śnią się sny nie z tej epoki - parę nocy temu uciekałam przed latającymi smokami!!! ludzie nosili przy sobie szable i miecze, lżejszą lub cięższą zbroję itp. I uciekłam do jakiegoś opuszczonego budynku zakonu, gdzie trafiłam na stare trumny... strasznie mroczny był ten sen;

Dziewczyny ja mam ostatnio straszne sny.Śni mi się jak męża zabijam albo jak ktoś chce mnie zabić po prostu zawsze jakaś masakra:no:i w dodatku zaczełam krzyczeć przez sen!!Mój mąż to mnie wtedy budzi delikatnie.Mam nadzieje że te sny szybko się skończą!!!I będzie coś miłego mi się śniło!!!

reklama
A ja w sumie nie mam jakichś większych zachcianek, mam tylko manię na jabłka ale chipsami i frytkami tez nie pogardzę. Mój mąż się śmieje, że chciałby mnie widzieć zajadającą kiszone ogórki, bo ja od dziecka nie cierpię niczego co kiszone:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry