reklama

Torba do szpitala - co zabrać???

podjadę sobie po prostu po RMUA do księgowej, bo znając naszą służbę zdrowia to się doczepią,że mam coś przekreślone w książeczce.... i jeszcze nie urodzę:-D

reklama
karolap5 ja mialam tak samo doprosic sie o ten druk to u mnie byl koszmar, teraz podbijam odrazu 2 pieczatkami i mam na 2 miesiace pod 1 wpisuje date a 2 sobie czeka, narazie nikt nie robil z tego tytulu problemu.
maggie nie powinni robic problemu, bylam przeciez w szpitalu w poradni w wawie i zaakceptowali.

maggie ja po RMUA musialabym do warszawy jechac ! a ksiazeczke moge podbic w Gdansku wiec wole ta opcje
aanka u mnnie niestety nie przejdzie taka opcja zeby podwojnie podbic musze niec date i podpis laski ktora tym sie zajmuje a ona nie podpisze mi 'na zapas"

achas, my same podbijamy, wpisujemy date i podpisujemy tylko ciiiicho :) szefowa wie powiedziala ze nie ma glowy zeby tego pilnowac, a nam to tez na reke ze nie musimy za nikim chodzic i prosic

Dla mnie najgorszą myślą przed porodem było to, że miałabym leżeć po na mega zatłoczonej sali, dlatego będę miała jedynkę:-) I nawet łazienka będzie:-)

szuszu mnie tez sie uda tym razem pokoj 1 osobowy z lazienka mieć, powiem ze ciezko bylo jak lezałam z Julką ro nas cztery matki były z dziecmi a jeszcze dolicz odwiedzających masakra, więc jestem szczesliwa że tym razem mam zappewniony pokoj

szuszu mnie tez sie uda tym razem pokoj 1 osobowy z lazienka mieć, powiem ze ciezko bylo jak lezałam z Julką ro nas cztery matki były z dziecmi a jeszcze dolicz odwiedzających masakra, więc jestem szczesliwa że tym razem mam zappewniony pokoj

Zupełnie inny komfort wtedy jest.
Ja jak na patologii leżałam i byłam na sali 3 osobowej to mimo, że poznałam tam super dziewczyny, to jedna z nich tak chrapała, że płakałam bo spać nie mogłam.

w szpitalu, w którym rodzę nie ma jedynek :|. Gdyby były pewnie bym się zdecydowała. Chociaż w sumie, miałam fajną dziewczynę obok siebie i trochę się pośmiałyśmy, więc jakoś czas leciał.

Co do dokumentów trzeba zabrać też wypisy z ewentualnych pobytów w szpitalu (w okresie ciąży;-))

U mnie na noc dzieciaczki zabierają co myślę jest dobrym rozwiązaniem, no chyba, że któraś mama chce mieć malucha na noc, ale to reszta mam ma po przespanej nocy:confused2:

reklama
Co do dokumentów trzeba zabrać też wypisy z ewentualnych pobytów w szpitalu (w okresie ciąży;-))

U mnie na noc dzieciaczki zabierają co myślę jest dobrym rozwiązaniem, no chyba, że któraś mama chce mieć malucha na noc, ale to reszta mam ma po przespanej nocy:confused2:
4

Też dobre rozwiązanie, bo świeżo upieczone mamy mogą chociaż poród odespać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry