reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

torbielki podpajęczynówkowe ?// nie splotu naczyniówkowego

reklama
U mnie wyszły, zostałam skierowana na dalsze badania. Jak sytuacja u Ciebie?
Miałam ponowne usg, torbielki trochę zmalały ale nie zniknęły … dostałam skierowanie na usg do ośrodka referencyjnego, mam umówione w przyszłym tygodniu.
Poza tym wszystko jest ok w usg. Jakoś wybitnie się nie przejmuję, w poprzedniej ciąży moja córka też miała. Niby z założenia powinny zmieniać chyba do 28 tygodnia?

U mnie torbiel jest dość duża 29mmx16mmx13mm. Ja w piątek jestem umówiona do Warszawy na neurosonografie i tam zaleca co dalej.
Generalnie do tej pory wszystkie badania idealne. Jestem po Nifty - wszystkie ryzyka niskie, Pappa też wskazała niskie ryzyka. Teraz poza tą torbielą tez wszystko bardzo ładnie.
W którym jesteś tygodniu? Gdzie jesteś skierowana na dalsze badania?

U mnie torbiel jest dość duża 29mmx16mmx13mm. Ja w piątek jestem umówiona do Warszawy na neurosonografie i tam zaleca co dalej.
Generalnie do tej pory wszystkie badania idealne. Jestem po Nifty - wszystkie ryzyka niskie, Pappa też wskazała niskie ryzyka. Teraz poza tą torbielą tez wszystko bardzo ładnie.
W którym jesteś tygodniu? Gdzie jesteś skierowana na dalsze badania?
U nas też nifty ok, pappa ok. Nie pamiętam jakie wymiary ale torbielki sa trzy. Jestem w 25 tygodniu, a Ty? USG będę miała w imid.

reklama
U mnie też chłopiec. No właśnie ponoć to nie jest to samo... To moje pierwsze dziecko po latach starań, więc wierzę, że będzie dobrze.
Czekam na piątek.
Wiem że nie to samo, ale jeden lekarz mowil o podpajęczynówkowych a drugi o splotu naczyniowego, więc podejrzewam że może można to pomylić? Sama nie wiem.
Trzymam kciuki i daj znać w piątek koniecznie co Ci powiedzieli ✊ ja muszę niestety czekać do przyszłego tygodnia

reklama
Do góry