reklama

Toruń

A mi dziś T oferował piwo, ale coś mnie brzuch przed okresem boli ;/

i nie żałuj imion :-D Wszystkie są piękne nawet jak będzie ich mnóstwo :) Ja tak wpadłam na Alana i się okazało, że na topie jest :-D Nie raz słyszałam w sklepie 'Alan choooodź' itp. A myślałam, że będę oryginalna :P Mogłam Aaron go nazwać :-D

reklama
mikka - wiosna już tuż tuż :) tylko wiosną to pewnie będę mogła sobie wciąż tylko na karmi pozwolić... Ale co się odwlecze.... :) Z tymi imionami to tak już jest. U nas przez długi czas była mowa, że będzie chłopiec i miał być Filipek, ja tam chciałam dziewczynkę i jestem bardzo zadowolona i z tego, że ja mam i z imienia, a gdyby urodził się chłopiec i dalibyśmy mu Filip to pewnie też bym żałowała teraz bo jakoś dużo ich wszędzie jest...
A kiedy do pracy wracasz?
Luuuzna - heheh ale skojarzenie :P
malinka - z tym czasem to tak już jest, ale rzeczywiście jest tak, że im więcej mam obowiązków tym lepiej się organizuje..

Tomek postawił pierwsze kroki 22 grudnia i w wigilię podreptał do babci to się kobita zryczała jak norka :D

ja jak będę miała córkę to będzie Agata :D
a ja na piwo to bardzo chętnie :D koniecznie i oczywiście na spacerki

Luuuzna - jestem ZA...a nawet przeciw
...ale ze słuchaniem się może być różnie :P

ja teraz w piątki tańczę treningi są o 20 i jest bosko zachęcam hip-hop to super sprawa żeby się poruszać i zmęczyć ekipa jest +30 jak coś zachęcam i zapraszam im nas więcej tym weselej :D kobitki są spoko można się tak rozerwać i naśmiać że szok :D

a z tym wolnym czasem to święta racja im wiecej czasu tym go się gorzej gospodaruje

ooj akcent robi swoje...czasami się zastanawiałam co do mnie mówią :-D a może gdzieś na polaka trafisz u lekarza? jak w Londyńczykach :P

Kasia co Ty odliczasz w suwaczku?
nie tu jest duuuuuzo hindusow, pl lekarze jak juz to wlasnie wlondynie,a w suwaczku to co odliczalam do wylotu do uk, a jakos nie chce mi sie tego usuwac:P

Luuuzna dawaj na moderatora :tak:wiem gdzie mieszkasz więc jak źle będziesz sprawować swoją funkcję to Cię znajdę :-D:-D:-D

Mikka oj ja też bym piwko wypiła:tak::tak::tak:

Kasiuch jak szybko nie pojawisz się w Polsce to my pojawimy się u Ciebie ;-) fajnie jakbyś na święta przyjechała:tak:

Zielona- uuuu byle to nie była grypa :sorry2:
spoko wszystkie reazem??? zapraszam:)

a straszę he he he:-D:-D:-D:-D:-D a pomysł ze wspólnym piwkiem fantastyczny, jak się zrobi cieplej to koniecznie mamuśki musimy się gdzieś razem wybrać :tak::tak::tak::tak:

i błagam Luuuzna jak najszybciej zrób porządek z tym bałaganem bo nerw mnie bierze :cool2::-p:-D

zielona- Twoja córeczka ma na imię Alicja ??? Jeśli tak to ukradłaś mi imię :-p powiedziałam sobie, że jak będę miała kiedyś córę to będzie Alicja :happy2:
ejjjjjjj ja tez chce z wami na pifkooooo!!!!!!!!wypijcie za mnie chociaz:SD

Tomek postawił pierwsze kroki 22 grudnia i w wigilię podreptał do babci to się kobita zryczała jak norka :D

ja jak będę miała córkę to będzie Agata :D
a ja na piwo to bardzo chętnie :D koniecznie i oczywiście na spacerki

Luuuzna - jestem ZA...a nawet przeciw
...ale ze słuchaniem się może być różnie :P

ja teraz w piątki tańczę treningi są o 20 i jest bosko zachęcam hip-hop to super sprawa żeby się poruszać i zmęczyć ekipa jest +30 jak coś zachęcam i zapraszam im nas więcej tym weselej :D kobitki są spoko można się tak rozerwać i naśmiać że szok :D

a z tym wolnym czasem to święta racja im wiecej czasu tym go się gorzej gospodaruje
no no no anka super jest wyjsc i sie wyzyc, ja na ten basen chodze i sie wyzyje i pocwicze plecy i jest tez na czym oko zawiesic:D:D

witam sie wlasnie zmeczona po basenie, w pt idziemy obejd=rzec pokoj, jutro do przychodni zapytac jak ze szczepionka i w pt jeszcze lejdis najt u kolezanki wspollokatorki:D

dobranoc!

edit- anka!!!!!!!!! ja dopiero zauwazylam ze tomek ma juz 11 miesiecy!!!!!!!!!!!! <szok>!!!!!

Kasia obyście szybko ten pokój wynajęli :)
Ania a grupa +30 to rozumię że o wiek chodzi? Bo ja bym chciała baaardzo chodzić na takie zajęcia :tak:
Gratulację dla Tomka :-) To siebie chłopaki pobiegają teraz na spacerkach :) No Damianek i dziewczynki trochę poczekają ;-) Ale raz dwa i oni będą śmigać :-)

reklama
Rechot Tomaszek szybko zaczął chodzić. A jeśli chodzi o ten hip- hop to nabrałam ochoty, a gdzie chodzisz?? ile płacisz za zajęcia?? piątek by mi pasował.

A co do imion mam widzę podobny gust z rechotkiem i lencją bo u nas miała byc agatka i do 8 msc ciazy mówiliśmy do brzucha Agatka. Tylko nikomu w rodzinie sie nie podobała i nam ją obrzydzili. A jak sie dowiedzieliśmy,że bedzie chłopak w drugiej ciąży miał być Filip. Ale jakaś moda na tego Filipa przyszła i sie rozmyśleliśmy bo nie chciałam aby ja jednej piaskownicy bawiło sie 2-3 Filipków jak Natalek:-)

Lencja ja do pracy wracam w marcu:-( zaraz szybko zleci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry