bobomama24
Mama Izy i Martynki
Jak się mała urodzi to na pewno się zmobilizuję do wyjscia z domu i udania się na forumowy spacerek.Teraz jakos tak nie bardzo się czuję
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój Bartosz miał 10 miesięcy ale Mikołaj to 2 dni przed roczkiem się puścił.Rechot Tomaszek szybko zaczął chodzić. A jeśli chodzi o ten hip- hop to nabrałam ochoty, a gdzie chodzisz?? ile płacisz za zajęcia?? piątek by mi pasował.
A co do imion mam widzę podobny gust z rechotkiem i lencją bo u nas miała byc agatka i do 8 msc ciazy mówiliśmy do brzucha Agatka. Tylko nikomu w rodzinie sie nie podobała i nam ją obrzydzili. A jak sie dowiedzieliśmy,że bedzie chłopak w drugiej ciąży miał być Filip. Ale jakaś moda na tego Filipa przyszła i sie rozmyśleliśmy bo nie chciałam aby ja jednej piaskownicy bawiło sie 2-3 Filipków jak Natalek:-)
Lencja ja do pracy wracam w marcu:-( zaraz szybko zleci.

luuzna wziąć swoje 4 liter, dobry humor w kieszenie i strój sportowyrozgrzewka trenerka potem pokazuje kroki i je powtarzamy
wszystko na luzie
Bo nie posiadam 
Więc żaden problem