reklama

Toruń

reklama
Rechot Tomaszek szybko zaczął chodzić. A jeśli chodzi o ten hip- hop to nabrałam ochoty, a gdzie chodzisz?? ile płacisz za zajęcia?? piątek by mi pasował.

A co do imion mam widzę podobny gust z rechotkiem i lencją bo u nas miała byc agatka i do 8 msc ciazy mówiliśmy do brzucha Agatka. Tylko nikomu w rodzinie sie nie podobała i nam ją obrzydzili. A jak sie dowiedzieliśmy,że bedzie chłopak w drugiej ciąży miał być Filip. Ale jakaś moda na tego Filipa przyszła i sie rozmyśleliśmy bo nie chciałam aby ja jednej piaskownicy bawiło sie 2-3 Filipków jak Natalek:-)

Lencja ja do pracy wracam w marcu:-( zaraz szybko zleci.
Mój Bartosz miał 10 miesięcy ale Mikołaj to 2 dni przed roczkiem się puścił.

Luuzna i Malinka moja mała ma na imie ALICJA LAURA heheh, ale zbieg okoliczności. Ja chciałam Laure ale mojej mamie nie za bradzo się podobalo, bo nie ma za wiele zdrobnień no i zdecydowaliśmy sie na Alicje Laure to i Piotrusiowi bedzie łatwiej wymawiac bo tak to pewnie byłaby "Lala" zamiast Laury :-D

luuuzna i mikka - zajecia w piątek o 20 na terenie mentoru na szosie chełmińskiej tam gdzie jest to nowe lodowisko i korty przed lidlem kawałek i przed torami koszt 50zł za serię 5x zajęcia kojarzycie gdzie - może się jakoś umówimy jak zechcecie :D

Zielona ale fajnie :-D Z Maliną całujemy małą :-)

Ania JA JA SIĘ PISZE :-) Tylko oświeć mnie co robicie konkreto na tych zajęciach i eee jak się na nie ubrać? Co wziąć ze sobą? Ja nigdy nie chodziłam na takie zajęcia :no:

luuzna wziąć swoje 4 liter, dobry humor w kieszenie i strój sportowy :D rozgrzewka trenerka potem pokazuje kroki i je powtarzamy :D wszystko na luzie

ok to ja jutro będę na 100% :-) Muszę sobie jakieś adidaski kupić :-D Bo nie posiadam :-D
Dobry humor biorę zawsze :-D Więc żaden problem :)

Dojadę busem pewnie. Ty pewnie samochodem ? A byłby problem mnie zabrać?

I DZIEWCZYNY MOGĘ NAPISAĆ DO BESTYJI W SPRAWIE MODERATORKI?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry