reklama

Toruń

hej

Żegnam się weekendowo i chciałam napisać, że jak wrócę to mam nadzieję, że Luuuzna będzie na kierowniczym stanowisku ale widzę, że już jest he he tak więc gratulacje pani moderator:-D:-D:-D Ja bym ten wątek o usg w ogóle wywaliła bo nie ma tam nic ważnego, a resztę tych tematów przeniesionych nie można w ogóle usunąć ??? tzn niech będą w dziale ogłoszeń ale żeby ich nie było widać na głównej stronie ( taki moje skromne zdanie ;-))

ja na hip- hopy się nie piszę bo moja siora prowadzi na rubinkowie więc do konkurencji nie pójdę :-p poza tym ja to mam codziennie bieganie i siłownie w pracy więc ruchu mam ponad normę :-D

miłego spotkanka i jak najmniejszych zakwasów, buziaki i postaram się odezwać w niedziele :tak: zróbcie jakieś zdjęcie z tych waszych fikołków to chociaż na spacerze zobaczę :-p

reklama
witam sie widze ze sie ostro wzielyscie za sprt!fajnie, w koncu trzeba tez cos dla siebie zrobic:)

ejjj zle wiwsci- nie przylecimy na swieta, bo teraz jak juz mowilam jest salby okres z praca, a jakbysmy mieli leciec to minimum 300 funtow by nam poszlo na sam lot, tak najpredzej w wakacje:(

teraz patrzcie na was i na rodzinę żebyście mieli co i z czego żyć godnie a nie się przejmujesz przylotami - narazie wiadomo trzeba zacisnąć pasa i duupę i walczyć o siebie

a my se tu potęsknimy

teraz patrzcie na was i na rodzinę żebyście mieli co i z czego żyć godnie a nie się przejmujesz przylotami - narazie wiadomo trzeba zacisnąć pasa i duupę i walczyć o siebie

a my se tu potęsknimy

Święta prawda najważniejsze, że jesteście razem i to powinno sie liczyć. Reszta poczeka.

A ja szykuje się na hip- hop haha już śmiać mi się chce.

mnie tyłek boli i biodra :) ale w porównaniu z hip hopem salsa i cza cza to piko
ale nie szło chyba nikomu mi się z chłopaków śmiać chciało jak próbowali biodrami krecić hahahahaha polewka na maxa
było wesoło

za tydzień po treningu ruszamy na pizze więc zarezerwujcie chwilkę dłuższą :D

Właśnie nie wiem jak będzie za tydzień, bo T ma drugą zmianę ;/ mam nadzieję, że będę miała z kim małego zostawić :)

A mnie trochę plecy bolą :szok: nogi ok, dupa też :-D
Chłopacy rządzili :D a jak żałowali, co wybrali :-D

Ania trzymam Cię za słowo - hip hop ma nam dać wycisk :-D

a my se tu potęsknimy
no walczymy walczyy, po kolei wszystko:)

mnie tyłek boli i biodra :) ale w porównaniu z hip hopem salsa i cza cza to piko
ale nie szło chyba nikomu mi się z chłopaków śmiać chciało jak próbowali biodrami krecić hahahahaha polewka na maxa
było wesoło

za tydzień po treningu ruszamy na pizze więc zarezerwujcie chwilkę dłuższą :D
boszzzz jak wam dobrze!:) zazdroszcze tych spotkan, i z drugiej strony ciesze ze dobrze sie bawicie:D:D

reklama
Kasia a oprócz współlokatorki poznałaś jakąś nową mamę w UK? Fajnie jest mieć kogoś tam, z kim można poplotkować, wyjść i się rozerwać :D

A gdzie Mikka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry