reklama

Toruń

reklama
oki :) mimo wszystko dziękuje za odpowiedzi :) ale chyba nie trzeba pracować żeby ubezpieczyć się prywatnie, wiesz tak na wypadek złamanej nogi, śmierci bliskiej osoby, wypadku, choroby.. niewiem z reszta :) o tym sie nie mysli, ja mam na razie w głowie kolejne maleństwo i troche spędza mi sen z powiek to ubezpieczenie :)

[video=youtube;u6oN7QaLEr8]http://www.youtube.com/watch?v=u6oN7QaLEr8[/video]

padłam...płakałam chyba z 30min...i znowu padłam polecam na poprawę humoru :P

udalo ci sie:) mam usmiech na twarzy:)

na pewno ma mnie za oszołoma - i się nie myli

na pewno sie nei myli:P

Ja idę jutro do urzędu pracy, bo nie mam już studenckiego ubezpieczenia...nie znam się na tym, bo jeszcze nie pracowałam ;-)
idziesz do urzedu, rejstrujesz sie, a potem musiasz isc tam do tych oddzialow po lewej stronie i mowisz ze potrzebujesz zaswiadczenia ze jestes ubezpieczona, i jak chxcesz zeby alan tez byl w tym zaswiadczeniu to musisz wziasc akt urodzenia.i musisz to pobierac mniej wiecej co miesiac.

sie witam my wcziraj bylismy na kontroli u lekarza i nie bylo poprawy, dr powiedzial ze t alergia i przepisal inna masc i syrop na alergie. sie witam z rana u nas pochmurno:/

A ja mam zakwasy na szyi ;-)

Kasia Alan jest u T ubezpieczony, a ja już byłam i wszystko załatwiłam :tak:

Czuję się fatalnie...okres powinien być i mnie strasznie osłabia, jak się spóźnia ;/

Jakaś masakra...i ten trądzik mnie dobija...normalnie aż zakupiłam jakieś specyfiki na te syfy na twarzy :-D Jako nastolatka nie miałam nawet toniku :-D

A Alan gorączkę ma...raczej po szczepionce - pediatra mówiła, że po długim czasie (tydzień-dwa) może się pojawić temp no i jest :P Jak na razie spoko - tylko ospały jest Aluś :P no i spokojniejszy ;-)

Ania jak przygotowania do roczku?

Dziewczyny wiem, jak przykro jest, gdy się zapomni o urodzinach dziecka - może zrobimy listę urodzinową?
Macie pomysły?

Ostatnia edycja:
LUZNA- jestem za, ale pomyslu nie mam:/

ANIA- wlasnie jak tam przygotowania????

ja sie witam u nas zero poprawy co do wysypki, i wiem co jest olkowi- chyba ma powrot azs:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry