reklama

Toruń

tak za zaświadczenie sie placi w citomedzie poniewaz oni nia maja takiego obowiazku wydac zaswiadczenia bo to ejst wymysl tylko i wylacznie przedszkoli pierwsze ejst bezplatne ale kolejne juz 10 zl.

reklama
Dzisiaj zaliczyłam koszmarny dzień. Moje dziecię nie chciało położyć się w ciągu dnia na drugie spanko. Więć wiecie pewnie jaki był hmm... marudny. Nie wiem co Go tak męczyło. Martwię się :-(. Od ponad tygodnia ma chyba biegunkę, bo kupka pojawia się nawet 3 razy dziennie. Mało je. Chyba pójdę do lekarza, bo tak dłużej być nie może.:-( Teraz już spi. Jakoś go zalulałam, ale kolacji mi nie zjadł.

mamo Filipka - ja też siebie podziwiam, ale całe życie mieszkałam w bloku wśród wielu ludzi a teraz mi smetno, gdzie spojrze tam pola no i sarny i dziki. Chcę do ludzi. Do mamuś, aby poplotkować o kupkach itp.
Wiecie jak to będzie, w jednej ręce wózek w drugiej dziecie, a w zebach jego pieluchy.:-)

poszukuja jakieggos dobergo pediatry dla Matiego bo oszaleje z ta nasza. poszlam dzis na kontrole a ona do mnei ze nie ma poprawy i ze sie bardziej mu rozeszlo i dala antybiotyk a w domu teraz czytam a to na zakazenie pluc. kurde a nic mi nie pwoiedziala ze na pluca mu zeszlo. boze oszaleje z tymi lekarzami.

Asienka PL ja mieszkałam tez 25 lat na mokrym na wojska koło 20 podstawówki

mamamateusza a do kogo chodzisz nie mów ze do Wilkans bo ja właśnie ją zmieniłam bo nie potrafiła zająć się moim synem który wymaga ciut innej opieki a ona strasznie olewacka była

rechot1sb nie ja chodze do ornass- bendyk polozna jak do mnei przyszla po porodzie chciala mi dac dembińska ale szwagierka mi odradzila i polecila ornass ale teraz sama zobaczyla ze ona jednak jest niezbyt ciekawa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry