reklama

Toruń

luuuzna Kobito to Ty masz SUPER DZIECKO :-D
Moj chuligan wspina sie po wszystkim. Co tylko jest w zasięgu wzroku. Ja go probuje jakos asekurowac, bo różnie sie konczą te himalajskie akrobacje!

reklama
Dziewczyny!Dzisiaj byłam z Zuzanną na szczepieniu i krótko przed nami była matka z dzieckiem do szczepienia też,tylko że ta matka 12,5 letnia o 3 miesiące starsza od mojej a dziecko ma 3 m-ce.
Straszny dziś wiatr aż Mikołaja wywiało bo szedł z nami do przychodni.

Dziewczyny!Dzisiaj byłam z Zuzanną na szczepieniu i krótko przed nami była matka z dzieckiem do szczepienia też,tylko że ta matka 12,5 letnia o 3 miesiące starsza od mojej a dziecko ma 3 m-ce.
Straszny dziś wiatr aż Mikołaja wywiało bo szedł z nami do przychodni.

ło matko, a może to siostra była :-)

zielona wielkie dzięki za link.

12,5 letnia matka :szok: może siostra, kuzynka?

Mikka nie wspominaj co złe :*
Ja ogólnie PKSem jeździłam pół mojego dotychczasowego życia :-D Do Bydgoszczy mają dobre połączenia, bo jeździłam tymi autobusami :tak: Dość często są :)

Zielona daj hasło do Aguagu Ali :D
Asienka Ty też masz super foto w awatarze :-) eh a z dzieciakami tak jest...chwila nieuwagi i płacz. Ja u Alana zauważyłam dziś coś okropnego na plauszku - jakby sobie przypalił opuszek palca :szok: doprawdy nie wiem kiedy i gdzie sobie to zrobił :no: A wygląda na starą ranę...Aluś potrafi czasami zgrywać twardziela, chociaż i tak ciągle zalicza upadki, przewraca się - ostatnio coraz częściej - bo nauczył się kręcić wokół własnej osi i ma radochę z tego :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry