reklama

Toruń

Mati nie jadł chyba tylko przez pierwsze 3 dni a teraz zjada wszystko !!!! az jestem w szoku jako nie liczny z calej grupy:]
dzienna stawka wyzywianiowa 4.70 sianainie, IIsniadanie , obiad, deser i ok 16 kanapki dla tych dzieci co sa dluzej ale Mati juz nie ej bo ja go o 14 po obiedzie odbieram.

reklama
Hejka!
Ciag dalszy wiaterraaaa!!!! aż mi głowy o mało nie urwało, jak byłam na spacerku z sunią.
A propo dobrego apetytu w przedszkolu, to dzieci lubia jesc w towarzystwie, zwlaszcza innych dzieciakow!
Ja mieszkam miedzy Toruniem a Bydgoszcza i na polaczenia nie narzekam!!!!

ejjjjjjjjjjjj dziewczyny kiedy przegna tę podłą zimę tak juz tęsknie za spacerkami z wami i chciałabym z niecierpliwością poznać nasze nowe plociorki :D

12,5 letnia matka :szok: może siostra, kuzynka?

Mikka nie wspominaj co złe :*
Ja ogólnie PKSem jeździłam pół mojego dotychczasowego życia :-D Do Bydgoszczy mają dobre połączenia, bo jeździłam tymi autobusami :tak: Dość często są :)

Zielona daj hasło do Aguagu Ali :D
Asienka Ty też masz super foto w awatarze :-) eh a z dzieciakami tak jest...chwila nieuwagi i płacz. Ja u Alana zauważyłam dziś coś okropnego na plauszku - jakby sobie przypalił opuszek palca :szok: doprawdy nie wiem kiedy i gdzie sobie to zrobił :no: A wygląda na starą ranę...Aluś potrafi czasami zgrywać twardziela, chociaż i tak ciągle zalicza upadki, przewraca się - ostatnio coraz częściej - bo nauczył się kręcić wokół własnej osi i ma radochę z tego :-D
Nie siostra czy kuzynka tylko matka tego maluszka-sama lekarka nam mówiła

Szok 12,5 i dziecko!!! mąż ma kolege zarem sie keidys trzymali ma 26 lat i jest z dziewczyna co ma 17 lat i ma 3 letnie dziecko! przyszli keidys do nas i my normalnie gadamy a ona wziela sobie laptopa Mateusza do zabawy sie sie nim bawila. dzieci rodza dzieci szok. ale coz i tak sie dzieje.

a teraz pisalam sonie z Asieńska na gg i doszlam do wniosku ze chyba jednak odpuszcze sobie te teńce z Wami ponieważ tak bym mogła chodzic tylko 2 razy w miesiacu wiec lipa a kase trzeba dac wiec lepeij ta kase przeznaczyc na kawe i ciacho albo pizze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry