• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Toruń

reklama
Wszystkie kiecki sa przepiekne. Do wyboru do koloru.
Ja mialam ślub koscielny, ale przyjecie tylko na 30 osob. Wszyscy mi radzili, abym nie przesadzala, ale i tak uszylam prawdziwa suknie slubna, jak widzicie na nk. Choc teraz samotnie w szafie lsni, ale nie zaluje!!!:-)

Ja np. mialam zawsze tendencje do odstajacego brzuszka i uszyto mi taka, aby korygowala ten defekt i bylo jak tralala!

Mamy 4 zabola, po ciezkiej nocy i dniu.:-)

reklama
Hello :-)

jeeeejku jak mnie tu długo nie było :-) duuużo się u mnie działo od grudnia mieszkam po za Toruniem ale wrócę na pewno he he

dużo mam do nadrobienia troszkę już poczytałam i z tego co pamiętam to oczywiście gratuluję mamusiom nowo narodzonych dzieciaczków :-)

Monika kochana przepraszam za te buciki ale wyprowadzałam się że tak powiem na wariata i tu u mamy razem z ciuszkami je wydałam żeby mi miejsca nie zajmowały bo mam skromniutki metraż..

Kasia suuuper że wam się układa tam ;-) buziale dla Olka :*

dziewczyny zazdroszczę hip-hopu kurde ja się prawie z domu nie ruszam bo mama poważnie choruje nie może się za bardzo Matim zająć a T przyjeżdża jak najczęściej może no ale ogólnie jest w Toruniu bo stąd nie ma dojazdu do pracy :/

czytałam coś o przedszkolach i ja mieszkałam na bydgoskim więc wam powiem że Przemciu chodził do przedszkola państwowego na bydgoskiej i tam jest oki we wakacje był miesiąc w "Pinokiu" na reja i tam za te pieniądze jest beznadziejnie nie polecam za to "Leśny Ludek" na mickiewicza (tam był dwa razy po miesiącu we wakacje) rewelacja i mi i Przemciowi bardzo się tam podobało :-):happy2:

aha no i witam nowe mamusie :-):-)
czytałam że Tomuś już dawno śmiga a Mati leniuch jeszcze nie :no: dupek przy czymś czy za rękę chodzi ale sam póki co nie chce w ogóle najlepiej jest mu na czworakach woli raczkować niż chodzić :-)

teraz będę zaglądała już do was częściej :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry