reklama

Toruń

Batonik - Bianeczka cud, miód malina :-)
Eeej kiedy spacer?:D

Ania to dobrze że nic poważnego z Tomkiem...oby wyzdrowiał :tak:
Anita oo jesteś :) i ciesz się, że Mati raczkuje - to bardzo zdrowe :tak: jeszcze się w życiu nachodzi ;-)

reklama
Batonik - Bianeczka cud, miód malina :-)
Eeej kiedy spacer?:D

Ania to dobrze że nic poważnego z Tomkiem...oby wyzdrowiał :tak:
Anita oo jesteś :) i ciesz się, że Mati raczkuje - to bardzo zdrowe :tak: jeszcze się w życiu nachodzi ;-)

Dziękujemy ;-)

a spacer ... jeśli tylko pogoda pozwoli i uda mi się wpasować z cycem to zawsze ;-):tak: my ogólnie loferki jesteśmy :-D no co prawda jak taka pogoda jak dziś to siedzimy w domku :baffled:

Pozdrawiam

my narazie ze spaceru odpadamy bo nie dość że chory to 30 mam hamatologa więc musze trzymać go w zdrowiu za wszelką cenę ;/ czekaliśmy na wizytę ponad 3 miesiące nie da się jej przełożyć a kolejne 4 czy 3 czekać nie możemy więc narazie unikamy wychodzenia i ludzi

Wieeem - pogoda do niczego ;/

hahaha przypomniał mi się kawał z życia wzięty.
Siedzi moja siostra na lekcji polskiego, zamyślona, nieobecna duchem. Nagle podchodzi do niej polonistka i pyta:
'O czym tak myślisz?'
Siostra ocknęła się i szczerze wyznaje:
' Aaaa o niczym proszę Pani'
'To świetnie kochana, bo to nasz temat lekcji!'

Tematem lekcji był filozof Friedrich Wilhelm Nietzsche.

Do dziś mam radochę z tego :-D

Witajcie Dziewczyny!
U nas kolejna ciezka noc. Najpierw maly nie chcial spac. O 3 obudzil sie i do 4.30 buszowal. O 5 kolejna podudka.:szok: Pozniej jeszcze usnal. Ciekawe ile to jeszcze potrwa?!
batonik - przeslodka ta Twoja corunia!:-)
bobomama- znam ten bol. K mial nawet przepukline pepkowa od placzu, ale jakos pepus wlazl do srodka!
Na kolki polecam niemiecki Sab Simplex. Nieraz mozna go nabyc na allegro.
Te nasze kropelki przerabialam wszystkie i sa nieskuteczne. K w rezultacie musial przejsc na Bebilon Pepti i po 3 dniach picia jak reka odjal. Trzymaj sie kobieto!!!!!:-) wiem jakie to ciezkie dla rodzicow!!!

hejka

dziewczyny współczuję wam tych problemów ząbkowych i kolkowych oby jak najszybciej minęły :happy:

a do nas się przypałętało choróbsko :baffled: byłam z Przemkiem u lekarza niby oskrzela oki ale gdzieś mu tam coś zalega i dostałam lekarstw za 70zł masakra a jak Przemek chory to bardzo możliwe że i Mati za chwilę będzie bo wiadomo jak jest :baffled:

batonik fotki córuni przesłodkie :-)

kurcze wy niedługo na spacerki a ja nie mogę dołączyć buuuu

a właśnie a propos czytałam że któraś z was niestety nie pamiętam która jeździ często z wózkiem pks-em tak?? więc pytam JAK TY TO KOBIETO ROBISZ?? :szok:

no bo mzk to często niskopodłogowe to no problem ale samej z dzieckiem i wózkiem wejść do pks-u to już nie lada wyczyn no bo jak ten wózek wpakować?? ktoś ci może pomaga??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry