Hello :-)
jeeeejku jak mnie tu długo nie było :-) duuużo się u mnie działo od grudnia mieszkam po za Toruniem ale wrócę na pewno he he
dużo mam do nadrobienia troszkę już poczytałam i z tego co pamiętam to oczywiście gratuluję mamusiom nowo narodzonych dzieciaczków :-)
Monika kochana przepraszam za te buciki ale wyprowadzałam się że tak powiem na wariata i tu u mamy razem z ciuszkami je wydałam żeby mi miejsca nie zajmowały bo mam skromniutki metraż..
Kasia suuuper że wam się układa tam ;-) buziale dla Olka :*
dziewczyny zazdroszczę hip-hopu kurde ja się prawie z domu nie ruszam bo mama poważnie choruje nie może się za bardzo Matim zająć a T przyjeżdża jak najczęściej może no ale ogólnie jest w Toruniu bo stąd nie ma dojazdu do pracy :/
czytałam coś o przedszkolach i ja mieszkałam na bydgoskim więc wam powiem że Przemciu chodził do przedszkola państwowego na bydgoskiej i tam jest oki we wakacje był miesiąc w "Pinokiu" na reja i tam za te pieniądze jest beznadziejnie nie polecam za to "Leśny Ludek" na mickiewicza (tam był dwa razy po miesiącu we wakacje) rewelacja i mi i Przemciowi bardzo się tam podobało :-)
aha no i witam nowe mamusie :-):-)
czytałam że Tomuś już dawno śmiga a Mati leniuch jeszcze nie

dupek przy czymś czy za rękę chodzi ale sam póki co nie chce w ogóle najlepiej jest mu na czworakach woli raczkować niż chodzić :-)
teraz będę zaglądała już do was częściej