reklama

Toruń

reklama
no z wielką pompą chyba udało mi się zaprosić tv i radio ale się okaże - będzie wielllkie otwarcie - ale trzeba wysprzątać i dopiąć wszytko na ostatni guzik zeby nie było popeliny

Czesc dziewczyny:) Co slychac u mamusiek w Toruniu? Bo widze ze watek dosc preznie dziala. Niestety, niestety mnie pognalo w swiat ale w Toruniu jestem czesto a teraz (na macierzynskim) bede jeszcze czesciej. Ciekawi mnie jak organizujecie sobie czas z maluszkami, jakie sa ciekawe miejsca i lokale przyjazne dzieciom. Pozdrawiam

Hej Manolka.
My dość często po prostu na spacerki wychodzimy do parków, na place zabaw...lokale? mhmm jeszcze w sumie w żadnym nie byłam z małym, ale te wszystkie sale zabaw, Cafebajarka itd tam można iść z dzieckiem. No i spotkania w CSW organizowane przez Rodzina Inspiruje ;-)

Centrum Sztuki Współczesnej polecam stronkę rodzina inspiruje i strone csw tam w kuchni z pokojem są opisy co kiedy się dzieje no i słynne filmowe niemowlaki :D seanse dla mamy i dziecia :D

reklama
A ja jednak nie mogłam przyjechać...najpierw T wyskoczył z zakupami, tam spotkałam kuzyna którego nie widzieliśmy kupe czasu. Jak wróciliśmy wpadł teściu w odwiedziny. Zanim się zorientowałam była 20 i taka robota mi wyszła.
Ale zobaczymy studio za tydzień :-)

Dziś życzę miłej imprezy z okazji otwarcia :-)Bawcie się dobrze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry