Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... Jeszcze 3 miesiące - oby szybko minęły!
Hej kobitki!Mam na zbyciu Microgynon-może któraś by chciała?
rechot1sb a czemu jesteś wrogiem żłobków??
Rechot dla matek karmiacych jest Cerazzete lub Azalia jesli chodzi o tabsy. Tylko łyka się je cały czas bez przerw.
Oj ja to bym z chęcią pojechała ale teraz to nic z tego.. Powoli zaczynam czuć wiosenkę to od razu pojawia się myśl coby na rowerek wyskoczyć,a tu przez najbliższe kilka miesięcy jeszcze nic z tego.
W ogóle to mam humorek nie halo, podczas ostatniej wizyty gin zdiagnozował początki gestozy co wcale a wcale mi się nie podoba. Mam więc zakaz aktywności fizycznej, o basenie mogę już tylko pomarzyć, ale cóż z zatruciem ciążowym żartów nie ma. Póki co mierzymy ciśnienie, dostałam leki na jego obniżenie zobaczymy co dalej. Jutro muszę pójść zrobić test glukozy i już się boję o jego wynik... Jeszcze 3 miesiące - oby szybko minęły!
i lekow też nie brałam (bo nadciśnienie tylko miałam raz przy mierzeniu - potem norma) a glukozę miałam spoko oby ci te ostatki zleciały w zdrowiu ... mam nadzieje że wszystko będzie ok... trzymam za to kciukasy
kiedyś go brałam za 2 tyg idę na wizytę do mojego gin żeby mi przypisał coś dla matek karmiących![]()
a u nas dzień za dniem jakoś leci
jutro mam wizytę patronażową u Pani doktor i bedziemy też dyskutować o szczepieniach...jak narazie dyskutujemy o tym co z moją pracą i z opieką nad małym
niestety jedna babcia jeszcze pracuje a druga odmówiła pomocyw żłobkach miejsc barak wiec nawet nie podchodzę do tematu poza tym jako pedagog jestem wrogiem żłobka to miejsce to już naprawdę ostateczność ... a opiekunce ciężko jakiejś zaufać wiec jeśli się ktoś znajomy z dobrą opinią nie napatoczy to niestety ale będę zmuszona zrezygnować z pracy poza tym jak mam zarobić 1000zł i 800zł oddać opiekunce to jaki sens mojej pracy?????
faaak
ja nie wiem jak
A że przedszkole pod nosem (nie liczyłam ile kroków
) to się bardzo cieszę
Dzięki nim mam Alusia teraz hehe