Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no rzeczywiscie duzyy!oj wesele super ale bym sie wyszalała.
a my po szczepieniu i tak mi maluch rośnie jak na drożdżach waży już 6 kg i ma 65 cm wzrostu :-)) jestem w szoku.
Coś brzydka dzisiaj pogoda siedzimy w domu młody śpi na balkonie, a ja teraz muszę sie zając starszą córcią bo jej się nudzi i ani chwili na wytchnienie ( no dała mi pół godziny na internet :-))
a moze idzcie do dermatologa z tym??rechot- no właśnie wysypka zanika, zostało po tym miejscu sucha pęknięta skórka babka kazała nawilżać i nie potrafiła powiedzieć co to jest. Powiedziała, że szkoda ze tego wcześniej nie widziała no pewno że szkoda mogła na urlop nie iść:-((

właśnie zauważyłam że synuś też z czerwca(mój w zasadzie z maja, tylko termin miałam na czerwiecIta85 witamy i zapraszamy. Też mam synka z czerwca:-))
) ale chyba u nas na czerwcowym forum się nie udzielałaś...?

z jednej strony chciałabym być z synkiem do roku z drugiej strony kasa...bo nie wiem czy bez mojej wypłaty sobie poradzimy i kto mi znajdzie złoty środek...bo ja nie widzę takiego
wlasnie dobre i to!ale na wychowawczym nie każdy dostanie kase od państwa a jak już ona jest to nędzna ale dobre i to![]()
witajI ja o tym watku nic nie wiedzialam nie ladnie dolaczam sie i ja i obiecuje nadrobic jak sie da

a i pozdrów córcie od Gucia 

jeśli kogoś pominęłam to bardzo przepraszam