reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Toruń

reklama
Hej Kochane. Nie mam czasu ostatnio zeby tu zagladac, tym bardziej ze wrocilam do pracy. Jak tylko znajde chwile zajme sie nasza grupa zamknieta ( czyli grupa mam toruńskich) i przekaze dowodzenie Monice ktora jest z nas najbardziej aktywna, mam nadzieje ze Iza ( zalożycielka) sie ze mna zgodzi. Monika za jakis czas powinnas dostac w prywatnych wiadomosciach pytanie czy chcesz przejac grupe ode mnie i mam nadzieje ze sie zgodzisz :tak: Pozdrawiam was wszytskie bardzo serdecznie a szczegolnie nasze dwupaki :-D:tak:

Witaj malinka!Gdzie pracujesz i z kim zostawiasz małego?
Mogę zgodzić się na przejęcie grupy toruńskiej tylko co miałabym robić wtedy?

Dziś u nas ciepło.Mikołaj wreszcie był na dworze.Dzisiaj przyniósł nocnik żeby zrobić sisi.
Widziałyście to Znaki zodiaku .Może któraś z Was się wpisze? __________________
007018982.png

reklama

jak tam samopoczucie jak ciąża mija wszytko ok? kto cię prowadzi,??? pisz co u ciebie

Dziewczyny gdzie w Toruniu robią dobry i tani masaż ciążowy?

łooo a co to za pomysł...nigdy nie słyszałam o niczym takim, na czym to polega i wogóle o co chodzi????

u mnie po Chiński jako tako...ważne że do przodu, są dni lepsze i gorsze. wiele jeszcze przede mną i zaczynam się martwic porodem, pewnie poźniej zaczne się bać a na koniec wpadne w panike....norma

zaczynam jakieś tam wyprawkowe zakupy i rozglądam się za wózkiem....podpowiedzcie na co zwrócić uwagę lub jakie wy macie wózki

chciałabym taki wielofunkcyjny z nosidełkiem wpinanym w wózek...3 funkcyjny taki

podoba mi się KADEX - Elipse...tani jak na taki wózek i chodzi mi żeby był po złożeniu mały.....
niestety Grako są za duże inne drogie....w komisach maja ceny z rekawa....a wózki co ludzie z ogłoszenia za 450zł sprzedaja używane w sklepie nowe kosztują po 700zł wiec się nie opłaca.....

mentlik w głowie...

Do góry