reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

trening czystości

brawa dla Mai:-):-):-) no i gratulacje za dalsze postępy dla Marysi i Matiego:-):-):-) i dla Krysi oczywiście:tak:

u nas też duuuuży postęp w tym temacie: pieluszka tylko na spacer i spanie, w domu bez, zarówno u nas jak i u dziadków/mojej babci - u nich dopiero od paru dni w domu lata bez pieluszki, chciałam wpierw być pewna, że Emi na tyle załapała siusianie do nocnika, że dziadkowie jej nie zniechęcą...
także jestem mega dumna z mojej córy:tak: jak będzie cieplej biorę się za brak pieluszki na dworze, potem za spanie:tak:

reklama
Ale ambitnie.... Ja po akcji z dywanem liczę jeszcze trochę na żłobek - 4 tygodnie - i wakacje z Babcią na działce. Mam nadzieję, że nie pojedziemy same nad morzem - po zeszłorocznej akcji z autem nie wyobrażam sobie tego - i wtedy będzie okazja. Muszę dokupić trochę mniejszych majteczek, ale są takie okrrropne wzory.... :baffled:

Martadelka, brawo dla Emi!

Forever no ja myślę, ze takie straty jak posikany dywan przy odpieluchowaniu to rzecz nieunikniona... Albo go zwiń albo się z tym pogodz:)

jestem dumna jak paw - od paru ładnych dni ani jednej wtopy, wczorajsza drzemka bez pieluchy plus dzisiejsze spanie z pieluchą ale za to rano pielucha suchutka i bieg do łazienki na nocnik:-) tak dziwnie nie kupować pampersów...:sorry:;-)

gratulacje dla wszystkich odpieluchowanych dzieciaków :-)
1354582.png

Załączniki

• 1354582.png
    1354582.png
    556 bajtów · Wyświetleń: 110
u nas postępy wybitnie niewielkie... Ale:
- wczoraj Basia zawołała, ze siku, wysadzam ją - ona nic, po czym minutę póxniej pielucha (bo na spacerze daleko od domu) - mokra. - i Basia mówi, ze mokra
- Wczoraj Piotruś po raz miliardowy przychodzi i narzeka, ze mam z nim iśc, ze siku cokolwiek... więc w końcu mu mówię: jak chcesz siusiu, to idz na nocnik i zrób. A on poszedł i połowę nie zdązył ,ale druga połowa była w nocniku! co prawda przez majtki niezdjęte, ale uważam to za sukces..

OKROPNIE powoli to nam idzie...

nutria u nas nie idzie wcale :( mamy i nakładkę na sedes i nocnik.... Maja wcale nie mów że robi albo że chce a jak Ją proszę żeby usiadła to ucieka w popłochu.... przez miesiąc byłam w domu i zero postępu to teraz nie wiem kiedy se z tym tematem zmierzymy...

reklama
nutria ale zawsze jakiś postęp:tak:
Madzioolka my chyba jakoś w podobnym czasie kupiłyśmy nocniki i u nas ostatnie 2 tygodnie to mega zaskoczenie i teraz cały dzień bez pieluszki, drzemka i spacer bez pieluszki, tylko w nocy zakładam, więc spokojnie: Maja Cię zaskoczy:tak:

Do góry