Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
oby tylko pozytywnie
:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzioolka - a zdjęłas Mai pieluchę na tydzień? Bo moje jak latały w pieluszkach (nawet im tetrę zakładałam by czuły) - to absolutnie nie było żadnego efektu.
A poza tym możesz się tematem nie stresowac i czekac na jakiś ruch ze strony Mai. Ja po prostu stwierdziłam, ze koniec tego dobrgo i tyle.
Teraz idzie powoli powoli. Ale idzie!!! Wczoraj ponoć Piotruś 2 razy siadł (i napełnił!) na nocnik a Basia chyba tez. Ale majtek tyle samo mokrych..![]()
Maja na noc w majtkach z pampersa, ale w 90% sa suche rano.
ironia cierpliwosci, tydzien gora dwa i odpielu****esz, tylko na poczatku musisz czesto pytac, wysadzac i nagradzac kazdy sukces. Nagroda jest baaardzo wazna i motywujaca, my podrzucalismy Maje do gory i spiewalismy sto lat;-)