• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzeci syn w drodze. Jest mi smutno

Dokładnie. Ja w drodze 3 syn. Wiadomo jakieś rozczarowanie było bo mam już na świecie 2 synów ale nie ważna jest płeć. Ważne aby dziecko zdrowe było.

Jak urodzę 3 syna to będzie 4 chłopa w domu a ja się będę czuła już jak królowa na pełen etat 😁👸🏻👸🏻
Mój mąż stwierdził, że się cieszy, że trzecia córka bo znamy obsługę.
Ja chciałam aby pierwsza dwójka była tej samej płci. A trzecie wszystko jedno. Ale przyznaje jemu rację, że fajnie. U nas też mała różnica. Zaraz rodzę. Starsza ma 3 lata i 5 miesięcy a młodsza 1.5 roku.

reklama
Mój mąż stwierdził, że się cieszy, że trzecia córka bo znamy obsługę.
Ja chciałam aby pierwsza dwójka była tej samej płci. A trzecie wszystko jedno. Ale przyznaje jemu rację, że fajnie. U nas też mała różnica. Zaraz rodzę. Starsza ma 3 lata i 5 miesięcy a młodsza 1.5 roku.
No właśnie ta obsługa to największy atut :) .
Ja też się cieszę, że będzie 3 syn. Młodszy ma w lipcu 3 lata więc nie będzie sporej różnicy między nimi bo w maju rodzę :). Najstarszy syn w listopadzie będzie miał 12 lat 🫣 więc spora różnica ale nie muszę się prosić ani mówić, sam się z młodszym bawi i wgl :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry