Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wpadam sie szybciutko przywitac przed wyjazdem, nie bedzie mnie caly dzien, bo wybywamy na ta wycieczke do parku zabaw, o ktorej Wam pisalam. Zycze wiec Wam kovhane dobrego, spokojnego dnia
Dzień dobry!
Wpadam na chwile powiedzieć Wam, ze Żyję i że... nie mam czasu. Sciskam i idę do mojej piątki - pani Asia ma urlop, wyjechała, wiec walczę sama. Miłego tygodnia
Hej!
Kiedyś chciałam do was dołączyć ale mąż się zaparł i troche trwało zanim udało mi się go namówić na 3cie;-)
Zaglądałam jednak czasem do was ,zobaczyć co słychać.
Teraz jak widzicie czekam na maleństwo i mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze.Pozdrawiam;-)
Ewunia co wy robiliscie w tej wannie że aż Hania się obudziła Brawo dla Michałka Mama w sumie też wolę prysznic ale czasami miło się zanurzyć ;-) Maureen udanej wycieczki Aneczka witaj,spokojnej ciąży i szcześliwego rozwiązania.
Dzwoniłam do laryngologa,zapisała go dopiero na przyszły poniedziałek,wiadomo-brak terminów
Mama to specjalnie dla Ciebie i dla Katriny i nie wiem czy ktoś jeszcze się stara ale ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aneczka- dzięki nałapałam )) jeszcze Zuz Inka sie stara ) my trzy muszkieterki walczymy o fasolki
Justyna-pewnie,ze czasem tez bym sie chciała zanurzyć... ale w sumię wolę prysznic...nie lubię tylko jak otwieram kabine i ciepła para ucieka to zaraz się chłodno robi;/
u nas nie ma słonka ,ale i nie ma..deszczu a to już coś..jest nawet przyjemnie na dworze ..
zasiadam do herbatki pomarańczowej..
Ja też nie lubię jak ciepło ucieka,zwłaszcza teraz jak jest chłodno.
Właśnie szykuję obiadek na dworze przestało padać (odpukać) także może chłopcy pójdą na dwór jak Majka pójdzie spać bo oszaleć można z nimi.
Justyna- no tak,wiem jak jest z tymi energicznymi dziećmi-dlatego się ciesze ,ze moje od dzis szaleją w przedszkolu ,choc zaraz po nich jadę-odbieram o 12 i potem jadę po mamę ,odwożę ich do domu i śmigam do pracy..
życzę ,żeby nie padało-&&&&&&&