justyna1980
Fanka BB :)
Mama niestety znowu pada chyba osiwieję
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mama niestety znowu pada chyba osiwieję

), oczywiscie sobote mialam czysto gospodarcza po zapuszczonym calym tygodniu a wczoraj pogoda byla taka ze spedzilismy dzien na naszej lodce-motorowce na jeziorze za domkiem bo zarowa tak piekla ze nie dalo sie nic innego robic
my -prawie sasiadki sie juz poznalysmy na wymarlym watku zhamerykanizowanych mamusiek;-)ale nie chciala sie ze mna spotkac

oj kupisz, kupisz, widac w niewlasciwych sklepach szukasz:-)cokies pokoik przepiękny,właśnie marzy mi się cała bieluchna pościel dla maleństwa,ale pewnie tutaj takiej nie kupię:-(.
, bardzo podoba mi sie ta ciemna podloga ;-) Ja niestety mam jasniesza bo czesiowo podloga juz byla zrobiona przez developera i musielismy zrobic podobna zeby nie bylo zbyt wielkiego kontrastu typu krowa laciata. Ale wole zdecydowanie ciemne podlogi. No i wszelakiego rodzaju kamien naturalny. Jakies wykladziny czy gumolity nigdy do mnie nie przemawialy.

po tych ostatnich polamanyc drzewach, zalanych ulicach i tygodniu bez pradu mam stresa,
sama musze dolewke z kawki. Poza tym panowie mi tu sprzataja ogrod i trawke kosza wiec musze ich pogodnic zeby wyciete krzaki zabrali. Maz podczas mojego niebytu wycial zdechle nadlamane krzaczyska wykonczone upalem i tymi szalonymi wiatrami. Ten tydzien obiecuje ze bede, bo zostalo mi kilka tyg. wakacji i musze je wykorzystac na lenistwo.
a że pogoda do kitu to w blokach nic nie chce schnąć wrrrrr.