Dzień dobry!
Wszystkim życzę SŁOŃCA. No może nie Pawimi :-) Nie że Cię nie lubię ;-) Czas już Tobie odetchnąć od upałów.
No widze Mamo, że się pięknisz. No i słusznie!
Pawimi, jednak obstawałabym przy chrześcijańskiej szkole. Więcej o szkołach waldorfskich napisze jak znajdę właściwe materiały w necie. Opierają się na pedagogice Steina, który... pedagogiem nie był. Szczegóły wkrótce. Poszukaj, może sama znajdziesz, ale obiecuję, ze wkrótce coś tu podrzucę - teraz czas mi nie pozwala.
JoL niezmiennie zdrowia,. Przy antybiotyku nie musi nagle przestać kaszleć. Czasami dzieci kaszlą jeszcze 2-3 tyg po zakończeniu infekcji

ZUZU-INKA - no to ja gromadzę opał do kominka skoro tak podpowiada CI Twoja góralska dusza...
Wisieńka - miłego leniuchowania. Maciek moze pogniewać się za to że dziecko, ale nadal TWOJE dziecko. Dorosłe :-)
PAWIMI - spokoju w sercu i oby szybko zleciał ten czas i spokojnie, na ile to możliwe. W końcu pół świata modli się o pokój w tym miejscu. Trzeba łapać się wiary.
Mamuś - a jaka zupka dzisiaj w menu u Ciebie? Ja nie gotuję aktualnie obiadów. Strajkuję. Mają w palcówkach. Niech jedzą. A co!!!!
Dziś mam dzień przy desce do prasowania...
Pozdrówka