reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Piękna a co za ciesto pieczesz??? Ja pizzę na obiad uskutecznię chyba, ale łażą za mną jakieś słodkości dla mnie i dzieci....
A... jeszcze nei kompletuję - już zaczęłam myśleć. Moje kwietniówki to juz wszystko mają, juz nawet poprane i poprasowane....

reklama
zrobiłam to co latem robię z truskawkami a dzis z mrożonymi malinkami :)
jajka z cukrem mikserem
dodac mąkę i proszek do pieczenia
olej i ilejek
i do piekarnika-dawałam Ci już ten przepis :tak:
na pewno go masz i pewnie już robiłaś ..

moje krasnale już wcinają racuchy z powidłami od babci .....

Jotemka wyjścianie ma trzeba sobie radzić, ale rano ledwo się zwlekam z łóżka, na dodatek w zeszły czwartek przyszła mi dostawa ciuszków, musiałam temat ogarnąć, dziś kolejna rajstopy i getry też dla większych dzieciaczków, więcej towaru to zawsze wieksze możliwości tylko teraz ta kasa bardziej była potrzebna a co innego, ale zamówienie już dawno było złożone a nie mogłam przewidzieć takiej sytuacji :-(
na szczęście wszystko powoli sie przejaśnia nawet na górze mniej śmierdzi, moze za jakiś tydzień wrócimy na górę, pókico śpimy w salonie na narożniku w czwórkę a obok Dawidek w łóżeczku turystycznym.

Mama to oby dalej tak interes szedł, ja to dużych wymagań nie mam i jak mi na czysto zostaje 1000zł to już jestem zadowolona :-) a wiadomo z czasem się rozkręci, coraz więcej klientek wraca :-) więc jestem zadowolona.

Jotemka Ty leć kup sobie coś żeby w brzuszek ciepło było :-)

Też nie dałam dziś dzieciaków do przedszkola u nas wiatr i marznący deszcz, a w pn zawsze w przedszkolu chłodno to przy takim wietrze już w ogóle by wymarzli.

Ciach na razie nie piekę bo czasu brakuje i zdrowo się staram odżywiać, ale jak już ogarnę w domu to na pewno się skuszę :-)

Natkaa
a masz leginsy na 134 cm wzrostu??
jesli masz to pisz cenę :tak:

cieszę się ,że optymizm z Twojego postu bije ..

Jotemka
kupiłaś ten rożek ?

u nas cały czas pada marznący deszcz ....

rozmiar 128-134 ze ściągaczem na dole
kolor pomarańczowy, seledynowy, biały, czarny, różowy
po 14zł

DSC_1181.jpg

nie lubięsię użalać nad sobą stąd ten optymizm :-) trzeba iść do przodu :-)

Załączniki

• DSC_1181.jpg
    DSC_1181.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 54
reklama
witajcie Mamusie

Natkaa - to tak niezbyt ciekawie zaczął Wam się rok, dobrze, że udało się w porę ugasić pożar, bo straty mogłyby być znacznie większe. Życzę Wam, żeby szybko udało się wrócić do normalności. Jakby cos było potrzebne, to tak jak Mama pisała - dawaj znać.

Jotemka - moje wszystkie ciąże "rozwiązywały" się wiosną, więc znam ból za ciasnych kurtek, czy brak butów z łatwym i szybkim zapięciem, na szczęście już niedługo. Poinformowaliście już rodzinę??

Mamusia - zrobiłam dzisiaj zdjecia kwitnących prymulek koło Alinki szkoły, ale nie bardzo mi wyszły, bo pod złym kątem świeciło słoneczko. Mam nadzieję, że zimy już u nas nie będzie i już coraz więcej kwiatków zaraz się pojawi.

Do góry