reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Weroniczka,

oj, nie powstrzymuj instynktu :-):tak: Skoro jesteś pewna, ze chcesz jeszcze jedno dzieciątko mieć..:tak:
Ja nie wiem jak to ma być z tym zamkniętym, bo się nie znam :zawstydzona/y:

Mama05,

ja mam tylko 1 brata, o którym już tutaj wspominałam ( opisywałam jego zachowanie w stosunku do Pauli i sprawę jej Komunii ), teraz prawie nie mamy kontaktu.. Smutne to, ale nie chcę na siłę..

reklama
Witam i ja :-)

U nas po wolutku do przodu, mały na razie spokojny, oby tak dalej, dziś byłam w sklepie wśród ludzi, jaka to przyjemność po miesiącu w domu :tak:mówię wam !!! wybaczcie że nie odpisuje każdej z osobna, ale mam komputer w pokoju u małego i ciężko znależć czas.
Jakie mleko dla was jest najlepsze- Nan, Bebico, Bebilon?
Ja jeszcze nigdy nie byłam na zamkniętym, też sie nie orientuje.
Może jutro klikne więcej

Ania dla mnie najlepsza była humana. Miała tylko jedną wadę w Krakowie była bardzo ciężko dostępna. Ale i tak onią walczyłam.

AnnaS,

ja podawałam dziewczynkom po okresie cycowania Nan, nie było żadnych problemów, uczuleń itp. z tym mleczkiem.
Dobrze, że zakupy poza domem sprawiły Ci przyjemność :)

Witam wieczorem! Mhhh pelen relaks - cisza BB i piwki ;-) bezalkoholowe

Anna z mlekiem nie pomoge Ani po dlugim cycowaniu do poltoraroku podawalam jeszcze chwilke bebiko a chlopcy tylko isomil bo obaj alergicy

A moje najmlodsze dziecie dzisiaj bylo na zajeciach plastycznych pierwszy raz w zyciu, oczywiscie wymazal sie farba jak dzikus, jak go odbieralam to nawet mi sweter pomazal. U nas cieplutko, dzisiaj w samym sweterku bylam, troche zachmurzone bo zapowiadali w sumie ze deszczowy tydzien bedzie ale baaardzo cieply, juz pachnie wiosna, gory sniegu codzien mniejsze, jesli popada deszcz to znikna calkowicie. W czwartek mlody ma gimnastyke, a w przyszly wtorek umuzykalnienie ;-)
Tak w ogole to elegancko pozegnalismy sie z pieluchami chyba juz na dobre, dzisiaj nawet na wyjsciu nie mial i sam zawolal po zajeciach ze chce do kibelka. Czyli juz nie mam dzidziusia.
Niedawno sciagnelismy do domu, kurcze prawie 18 dochodzi a jeszcze w miare widno! Jak ja uwielbiam ten okres kiedy zaczyna sie robic coraz widniej...Odnosnie mleka nie doradze bo po pierwsze u nas sa inne mleka a po drugie ja sie na sztucznym karmieniu w ogole nie znam. Nigdy nie musialam korzystac z tych wynalazkow a teraz moje dziecie prawie nie pije mleka w ogole.
Mama05 ale mnie twoj tekst ubawil hahaha....smialam sie sama do siebie;-) zycze powodzenia w dzialaniach i trzymam kciuki za przyszla fasoleczke.

a to specjalnie na zamowienie Maureen - wszystkie fotki robione praktycznie w najblizszej okolicy mojego domu w promieniu moze maksymalnie pol kilometra ;-)

tutaj jest ten pseudo domek - ktory kiedys wklejalam i byl zasypany sniegiem :-D

to u mnie za domem....chyba 2 lata temu..

a taka zime widzialam jeszcze niedawno za oknem naszego breakfast room czyli pokoju sniadaniowego ;-)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny a coz tu takie pustki???:)
dzieki za mile przyjecie:-) tez lubie jak atmosfera jest mila i rodzinna

pawimi ty niedobra kobieta jestes:blink: nie dosc ze takie fotki wiosennne to jeszcze w sweterku ganiasz jak my tu marzniemy:-)

a ja sie dzis kiepsko czuje.....mam dreszcze glowa boli a w apteczce tylko nurofen dla dzieci...za oknem beznadzieja normalnie nic sie nie chce...zebym tylko w jakas depresje nie wpadla:-D

Dzień dobry :-)

Mój zaczął się o 4.30, kiedy wstała Amelka :baffled: Az przetarłam oczy ze zdziwienia, jak zerknęłam na zegarek :szok: Przeważnie wstaje 2 godz. pózniej.. Ale co było robić, zwlokłam się jakoś z łóżka, choć mężuś mówił, ze wstanie.. Ale ostatnio on cały czas wstaje rano, a ja się wysypiam, więc postanowiłam wziąść się w garść i wstać, potem było już z górki.. zresztą trzeba zacząć znów sie przyzwyczajać :-D

Pawimi,

dziękuję za zdjęcia, są śliczne :tak: Mieszkasz w naprawdę pięknej okolicy ;-)
Super jest foteczka z zielonym wózeczkiem i mamusią ubraną pod jego kolorek :-D
Acha, no i gratuluję odpieluszkowania :tak: Moja mała za to dla odmiany zsikała się dzisiaj na wykładzinę ;-) Ale co tam, damy radę.

ewa p,

no, to się cieszę, ze Ci się spodobało u nas :tak:
Faktycznie pusto, o tej porze już dziewczyny zawsze coś napisały, hmm..

Mama05,

gdzieś Ty ?????

Ja uciekam do sklepu ;-)

Mały w nocy troche gorzej spał i sie troche nie wyspałam, ale potem spotkałam sie z mamą na mieście i zrobiłam kolejne ważne zakupy, kupiłam Nan, a jak nie podpasuje to zmienie na Bebico albo Bebilon. I kupiłam taką fajną folię na wózek z obramówką pod kolor, ale jestem zadowolona:-)- mała rzecz a cieszy :tak:

pawimi super domek, też bym taki chciała choć chyba jednak w lekko ruchliwszej okolicy.

mamo
i co u gina, opowiadaj....

maureen w ciąży człowiek cięższy i ogólnie zmęczony, więc jeśli tylko możesz korzystaj z pomocy męża, ja tak dobrze nie miałam. Jeszcze zdążysz sie przyzwyczaić, dobrze, że urodzisz latem, będzie troszkę łatwiej z Amelką. I jak ty sie wogóle czujesz ?????

reklama
AnnaS,

dziękuję kochana, nie narzekam :tak: Wiadomo jak to jest pod koniec - ogólne zmęczenie materiału ;-) ale trzeba dać radę.
tak właśnie spojrzałam na twój suwaczek, rany jak ten czas leci, dopiero co urodziłaś synusia, a to już 4 tydzień rozpoczęty, niedługo będziemy świętować jego 1 miesiączek życia :-):tak:

Do góry