reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

My zaliczylismy dluuuuugi spacerek, najpierw z pieskiem na nozkach pozniej wozeczkiem, maly nie chcial wracac do domu ale czas drzemki wiec niestety musial...a ja "slucham" konferencji on-line na temat regulacji przepisow pisania polis ubezpieczeniowych, selekcji ryzyka i umiejetnego oszacowania korzysci ....(...) prawie o niej zapomnialam tak sie rozmarzylam ta pogoda..na szczescie maila mi przyslali w pore z napomnieniem i jeszcze zdarzylam sie zalogowac ;-) No wiec siedze przy laptopie i jednym uchem slucham co madrzy maja ciekawego do powiedzenia ...

mama05 - wiedzialam ze cos musialo sie wydarzyc, tez podejrzewalam techniczne problemy i cale szczescie ze to tylko TO :-)
masz racje ze AnnaS sie oddzywa juz chwilke ale ona ma wytlumaczenie, w koncu docieraja sie z malenstwiem wiec ma prawo nie pojawiac sie kilka dni na forum!

reklama
a ja nadrobilam wszystkie zaleglosci-jestem juz na bierzaco i licze,ze wiece "niespodzianek"technicznych nie bede miala-bez forum czulam sie jak bez reki:-D:tak::tak:jak moglam w kazdej chwili zarzec to niedocenialam a po usterce to moglam tylko potrzec na laptopa i zastanawiac sie co u Was. WERONICZKA-SPOKOJNEJ NOCKI ZYCZE I ZEBYS SIE WYSPALA:happy2:moj Tom poszedl na siatkowke to spokojnie sobie nadrobilam-Zuza spi a Domi zasypia-cos tam sobie gada ,ale lezy juz w lozeczku i pewnie zaraz zasnie-spal w dzien ponad 3 godz.to teraz sobie gada:-)ZUZKUS-a ak z meza praca bo albo nie pisalas albo niedoczytalam:confused:IZA-chusta super kolorek,ja uzywalam Fridy-na koncu ma "filtr"wiec wiedzialam,ze nic mi nie grozi:-D:-D:-Dpierwszy raz zawsze jest ciezki,ale potem z gorki-choc oczywiscie zycze,zeby katar szybko minal:tak:spokojnej nocki:happy2:ja jeszcze troche polatam tu i tam i tez sie klade za 1,5-2 godzinki.do jutra!!

Hej Dziewczynki,

poczytałam co u Was, ale tez nie za bardzo popiszę, nie gniewajcie się na mnie :sorry2:
Ja w sumie też znikłam, ale jakoś nie mogę dojść do ładu sama ze sobą, mam ciężkie dni.. Głównie z powodu mojej mamy, ale nie chcę tu o tym pisać, na publicznym, to są przykre i trudne dla mnie sprawy :-(
Poza tym od kilku dni zle się czuję, mam jakieś uderzenia gorąca, boli mnie też podbrzusze, dzidziuś w nocy nie daje spać, ech...
Napiszę jak będę się lepiej czuła. Ściskam Was moje kochane mocno, dobrze że jesteście, jak Was czytam to mi trochę lepiej :tak:

witam sie moje kochane po dłużej przerwie myśle że mnie jeszcze pamiętacie :-);-)czytam was nabierząco ale już czasu brak na odpisanie:no::no::no:sorki ponieważ poszłam do pracy i jak same wicie dzieci praca wszystko na mojej głowie ale już nie narzekam jestem hepi że mam prace i mogłam wreszcie wyjśc do ludzi:happy2::happy2: sorki że nieodpisze każdej z was ale nie jestem wstanie bo naskrobałyście troszki:tak:;-)

zajrze póżniej bo dzisiaj mam wolne a teraz lece domek ogarńąć:confused::nerd:

witam sie z rana;) MAUREN-zycze aby problemy szybko sie rozwiazaly i z mama i Twoje ciazowe-u Ciebie to juz koncowka i moze dlatego organizm tak "sie zachowuje"-najwazniejsze,ze dla maluszka wszystko juz masz i mozesz spokonie czekac-sciskam Cie ;)) WERONICZKA-jak tam po nocy-pospalas dzis?????????jak dzieci??pozdrawiam wszystkie mamuski i zajrze pozniej:)));)))milego dnia!!Witaj BODZIO-pewnie ze Cie pamietamy:) a co to za praca ,pochwal sie jak znajdziesz czas- no i gratuluje!!!

Witam i ja po jeszcze gorszej nocy niż ostatnio. Właściwie to prawie w ogóle nie spałam. Małgośka jak się obudziła o 22 to do północy się darła. I nie wiem dlaczego. Ale w końcu usnęła. Tyle tylko że chwilkę później wstał Tadeczek z bólem ucha. No i do rana tylko przysypiał. No i na dobre dzieci wstały razem z mężem tzn. o 5.30. No i tyle było z mojego spania. Normalnie czuję się przez to koszmarnie. A co najgorsze mąż ma dziś szkolenie i wróci późno wieczorem.
Dzieciaki zasnąły więc może i ja się położę.
DO miłego.

WERONICZKA-trzymaj sie dzielnie i odsypiaj kiedy mozesz-a bol ucha to porazka-podobno bardzo boli:((kuruj dzieciaki-sprobuj podac Gosi czopki Viburcol N -to sa homeopatyczne-wyciszaa ,uspokaaja,dzialaja przeciwbolowo-moze Malej tak zabki dokuczaja??

A co tu taka cisza przez cały dzień.
Ale jestem dziśpadnięta. Zaraz idędo łóżeczka i mam nadzieję że choć trochę mi dadzą maluszki spać. Dostali dziś wieczorem homeopatyk i chyba już się mająlepiej. Tadeczkowi spadła temperatura. Obudził go tylko przed chwilką ból ząbka który się wyrzyna- ale dostał kuleczki i przestało bioleć i już poszedł spać.

Dobrej nocy dziewczynki.

reklama
witam sie z rana:-)Zuza juz w przedszkolu,Domi jeszcze spi wiec ja kozystam i nadrabiam:tak:WERONICZKA-napisz co to za kulki homeopatyczne:confused:jesli dzialaja warto wiedziec;-):tak:jak nocka??-Slonka daly pospac:confused:a reszta dziewczyn gdzie sie podziala??ja wrocilam po tygodniowej przymusowe przerwie to mamuśki sie porozchodzily:sorry2:mi zostal tydzien do testu...milego dnia wszystkim i do napisania:-Du nmie zapowiada sie pogodny dzien czego i Wam zycze:cool2:

Do góry