reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam i ja.
mama na ząbki podaję dzieciom chammomilla 30. U mnie bardzo działa i to niemal błyskawicznie.
A nocka cudowna. Dzieci nie budziły się w ogóle więc jestem wreszcie wyspana ( w miarę bo moje bestyjki wstają o 5.30).
A dziś po kilku dniach przerwy wychodzimy na spacerek. I to pięknie wiosenny spacerek.

reklama
WERONICZKA-dziekuje za podanie nazwy-przy trzecim maluchu wyprobuje:))bardzo sie ciesze,ze ospalas-od razu inacze,prawda!!!!no fakt,troche wczesnie Twoje krasnale wstaja,ale jak spia w 1 pokoju to pewnie jedno budzi drugie:))milego spacerku my z Domisiem tez wybieramy sie za jakas godzinke na zakupy male spozywcze i na ryneczek po owoce. IZA-jak tam Twoja chusta-doszla??:))

Witam z rana kochane!
Faktycznie cos tu pusto. Pogoda sie zrobila i kobietki na spacery wyszly ;-) A Pawimi spi. Weronika zapisze sobie nazwe, bo ja vibrukol prubowalam ale na Macka nie dzialalo.
U nas tez slicznie i wiosennie choc woda pod nogami wiec zaraz wybywamy. A w weekend mnie nie bedzie bo wybywamy do rodzinki
Pozdrawiam! :-)

u mnie od wcoraj wieczorem obydwie dziewczynki na antybiotykach :(
Ela nawet na chorą nie wygląda, ale coś jej furczy w klatce piersiowej, no i kaszle.. a Gaja biedniutka taka :(
dziś jak leżała na macie, to ulała tak, że miała zalane całe usta, nos i oczy. teraz strasznie jej pilnuję, bo się wystraszyłam - dobrze, że była blisko i zauważyłąm co się dzieje..

moja nowa chusta przyszła wczoraj, ale nie mam dla niej serca teraz...

ZUZKUS- milego wypoczynku i przyemnosci u rodzinki:tak::-DIZA-wspolczuje:-(teraz niestety chyba wszystkie bedziemy mialy choroby w domu-odebralam Zuze z przedszkola i ma lekki katar-pewnie sie zgrzala jak biegali na placu zabaw obwialo Ja i zaraz Dominik sie zarazi...:baffled:ja mąż wroci jade do apteki...PAWIMI-pozdrawiam:-Du Ciebie wszystko gra??:confused:zawsze taaaaaaaaaaaaaaaaakie posty piszesz az milo czytac a dzis tak krociutko:sorry2:co sie stalo czy weny brak...sciskam pozostale mamusie i ogolnie wszystkim nam zdrowka zycze dla naszycg pociech:tak::tak::tak:

kochana weny brak bo jak wchodze i czytam same smutaski ze wszyscy chorzy to az sie serduszko kraje i o czym tu pisac? ze ptaszki radosnie cwierkaja i gorace sloneczko zaglada zza okna nie wypada jak sie reszta smuci :-( u nas wszystko dobrze, jakims magicznym cudem mam dzieciaki z zelaza i wszelakie chorobska nas omijaja szerokim lukiem...czego zycze i wam mamuski ;-) poza tym wiosna na calego, kurtki i czapki dawno do lamusa zlozone, moje dzieciaki non stop chca na zewnatrz siedziec, sredniaka to w ogole nie widuje bo jak wraca ze szkoly to prosto nad jeziorko zanim do garazu zdarze wjechac albo z kolegami szaleja na rowerach do pozna wieczor, tylko na jedzenie wpada jak glod przycisnie :-D, u nas juz godzina przesunieta od jakiegos czasu to i dluzej widno jest....takie prawdziwe letnie wieczorki sie zaczely, sasiedzi pozwozili swoje lodzie i czekaja kwietnia kiedy to oficjalnie zaczyna sie sezon, zapachy grillowania w godzinach obiadowych roznosza sie po calym osiedlu (az zglodnialam jak to pisze ;-) :-D), okrzyki bawiacych sie dzieciakow...takie laickie malomieszczanskie zycie. Spokojne, chcialoby sie powiedziec bezstresowe, luzackie...Zycze wam tego samego i spokojnego weekendu, wszak kolejny weekend sie prawie rozpoczal....Pozdrawiam!
Zuskus? co z praca meza? podjal juz jakas? albo zdecydowal co chce?

Ostatnia edycja:
PAWIMI-u nas tez piekne slonko:tak::-Ddzis prawie caly dzien mialam uchylone okno balkonowe-bylam na ogrodzie siedzialam na fotelu czytalam ksiazke-Junior jezdzil rowerkiem i wymyslal co tam chcial:-Dpotem obiad,poznie pojechalismy po Zuze do przedszkola i tam tez prawie godzinke na placu latali:-)wrocilismy do domu-podjedli i jak Tom wrocil z prac:-)y to o 17.30 poszli na plac zabaw o wrocili 15min temu-ja w tym czesie upieklam ciasto,zaraz kolacja i dzieci do spania:tak:na weekend zapowiadaja piekna pogode wiec troche kolo domu porobimy-tuje trzeba nawozem podsypac,trzewka podciac-jejku ak ja lubie te og:tak:rodowe prace:tak::-D:-D:-Dmilego wieczorku wszystkim w Polsce:happy2:a pozostalym mamusiom milego dnia:happy2:

jak tylko Gaja troszke lepiej sie poczula, to ja ją do nowej chusty :) ale nie podoba mi sie na żywo, czego innego kolorystycznie sie spodziewalam.....

Ostatnia edycja:
reklama
hmmm....wyglada jakos tak blado? czy to moze kwestia oswietlenia? myslalam ze bedzie kolorkami bardziej zywa i kontrastujaca a ona taka mocno stonowana...

Do góry