reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Joaś no i czekamy z niecierpliwościa na ciebie!!!
Asia napisz po wizycie u lekarza co z maluchami
U ciebie roczek a u nas wczoraj były dwa latka u Michałka- imprezujemy dopiero w niedzielę :)
Izulka dzieki - energia sie przyda Najlepsze zyczenia dla męża

reklama
Ja juz mam ciasto, krem, i zapiekankę na obiad ale miałam tempo wszystko w 1,20 z pieczeniem i expresowym studzeniem kremu:-), jeszcze zaraz zrobię sałatkę a na wieczór będziemy siedzieć przy raclette- bardzo lubimy, taka namiastka lata i grilowania...

Wyszło slonko i byłysmy na spacerze z Hanią, tzn ja biegałam za nią:-D

Witam was moje kochane! Ja jeszcze w pracy ale za chwilę wychodzę a w domku też mnie czeka ciężki dzień bo muszę na jutro upiec ciasta do pracy bo w sobotę mam urodzinki :-)
Mój Adaś ostatnio był zly na mnie bo czegoś mu zabroniłam (juz nawet nie wiem czego) i chciał mi jakoś brzydko odpowiedzieć ale że wiedział że to się dla niego źle skończy jak powie coś brzydkiego to powiedzial mi: "mamo ty jesteś taka .... skomplikowana!" Tak to mi "ubliżyło" moje dziecko :-D
Całuje was mocno wszystkie bo na razie znowu nie miałam czasu poczytać co u was. :wściekła/y:

Aha! A mój Olek ma dziś 1,5 roku :-)

Ewusek - to moja córka z tego samego dnia co Ty! :-D Ciekawe czy i ona bedzie skomplikowana ;-)

Do nas lekarka przyjdzie wieczorem, bo cały dzień pracuje w przychodni...
Izulka - szybka babka z Ciebie :-)

Witam kochane moje,

ja dzis jak po ogien tylko wpadam, mialam intensywny dzien, rano bylam z dziewczynkami na play-grupie, potem spacer, zakupy, pozniej musialam jechac z cala ekipa na miasto pozalatwiac kilka spraw, przyjechalismy do domu, to na szybko obiad, ogarniecie balaganu, uff... Teraz chwilka odpoczynku przy kawce i zabieram sie za.. pieczenie karpatki :-D I musze zarobic jeszcze ciasto na rogaliki na jutro, bo wpadaja kolezanki na ploteczki ;-) A na deser zostanie mi prasowanie :baffled:

Wiec przepraszam, ze nie popisze wiecej, sciskam mooocnoo ;-)

AsiaKC a czym objawia się szkarlatyna? Bo taka znana choroba a nie wiem czym się objawia :/

Coś mnie głowa pobolewa. To chyba z głodu więc musze coś zjeść, tylko że nia mam na nic ochoty :(

AniaS pytałaś o dojrzałość szkolną. Przykro mi ale nie wiem czym się takową ocenia. Sama mam z tym problem w przypadku Stasia. Ale wierzę że sobie poradzi w szkole :)

gorączka, ból gardła, wymioty, powiększone węzły najczęściej szyjne, po ok dobie wysypka drobna na ciele i w zgięciach łokci (taka jakby odciski szczotki ryżowej, zlewająca się). Na twarzy też, z wyjątkiem okolic ust i nosa. po 1-2 dniach malinowy język z wyraźnymi kubkami smakowymi...

reklama
Do góry