reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
mnie dzis glowka bardzo boli i cos sie zle czuje, poza tym mialam troche roboty papierkowej ktora niezwlocznie musialam wykonac. W zasadzie w ubiegly piatek powinnam to zrobic i tak mi schodzilo. A jutro moje dziecko ma wolne od szkoly i w pt tez bo maja konferencje wiec z nimi dwoma napewni nic nie zrobie. No nic, uciekam do pracy, pozdrawiam cieplutko z deszczowej krainy, bo kapie u nas od wczoraj wieczor i tak ponurasto jakos. Wiosny zycze!

JA jestem totalną dętką.
Wczoraj dzień budowlany, z chorym Pawłem i Dominiką. Łukasz w przedszkolu.
Do tego PAweł od środy popołudniu jest mocno kiepski. Gorączkuje wysoko, dziś rano pojawiłą się wysypka.
Ma bardzo czerwone gardło aż twierdzi że go dusi. Wezałąm lekarkę z przychodni - zgodziłą się przyjść. Tylko jak ja do apteki pójdę potem???
Od dziś siedzimy w domu razem wszyscy, auto w serwisie wreszcie gotowe czeka (od początku lutego go naprawiali) a ja nie mogę pojechać...

U nas też dzisiaj szaro, brzydko i do tego kapie z nieba...
Głowa boli, noc byla kiepska (nie przez Hanię)
Myślę jakie ciasta oprócz tortu na to urodzinowe przyjęcie upiec. Cały dom do wysprzątania a ja jakoś ani energii ani chęci do tego nie mam:-(
Nastrój taki że lepiej nie mówić.

Asia dużo zdrówka i sił dla was...

Pozdrawiam wszystkie mamy

ja muszę coś na sobotę wymyślić - w końcu roczek ma się raz w życiu, nie? ;) A tu świętowanie w kameralnym gronie nam się szykuje...

Dzięi dziewczyny - trzymamy się jakoś. Lekarka będzie wieczorem bo cały dzień w przychodni...

reklama
Dziewczyny, wszystkim duzo zdrowia, szczególnie Asia Twojej rodzinie.
Wskoczyłam powiedzieć, ze nie wiem kiedy się pojawię, mam duzo obowiązków, nowe wzięłam na siebie ze szkoły Marcinka - przygotowanie do I Komunii, jestem koordynatorem pewnego zakresu działań. Pozdrawiam Was wszystkie ciepło wiosny życząc :-)

Do góry