reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Ależ przemyślenia się dzieciom w głowach kłębią! Niesamowite!!! To co? bedzie mógł używać Twój samochód w końcu czy nie? ;-)

Pawimi - no tp rzeczywiście Ci wyfruwa z domu i to tak na poważnie! Nie jakieśtam studia i weekendy u mamusi tylko poważne dorosłe życie!

reklama
Witajcie!!!
Dziękuje za głosowanie i prosze o jeszcze można co dzień głosować:)

Weroniczko wspaniałe płaszczyki:)

Jestem zabiegana, jak większość mam:) W tym roku mam Komunie Świetą u Madzi więc zaczynają się powoli przygotowania. DOminik nadal niegrzeczny :)P.
Ja wkońcu wyszłam z choroby gardła a trwało to około 3 tygoni. Teraz DOminik choruje. W tym roku choroba chorobę pogania.
Przepraszam ale nie jestem w stanie nadgonić wszystkich postów. Wybaczcie

Cześć mamuśki!!! Witam w środowy, wiosenny poranek!!!

Ja tylko na chwilke bo rano zawsze dużo roboty!!

Chciałam życzyć wszytkim duuuużo słonka, ciepełka i wiosny!!!:-D:-D
Aż się chce gdzieś wyjść jak tak ładnie jest:-)

Wszystkim chorym szybkiego powrotu do zdrowia:tak:

idę czesać Kasiunie i robić kawkę!! Wam też życzę smacznej kawki przy sniadanku:-):-):-)

witam sie i ja z koleżanka kawką :)
własnie wciągnełam 2 bułki z miodem,ale mnie ostatnio na miód wzieło:)

AZILE- fajnie,ze choc na chwilę zaglądasz -cierpliwości przy Domisiu:))

EWUNIA- leć obowiązkowa kobietko :)))

moje bąki w przedszkolu,wczoraj była w miarę pogoda a dziś znów pochmurnie i kropi co chwilę;/;/
prawdziwy kwiecień co przeplata;)

pozdrawiam i ściskam i wszystkim chorowitkom zdrówka życzę :)))

aaaaaa-chciałam powiedzieć ,ze widziałam w tym cyklu 2 bociany,więc....wierzę ,ze KOGOŚ mi podrzucą :)))))))))))))))))
wariatka:)))))

Witam! :-)

Miód - dobra rzecz - ja uwielbiam gryczany, ze swieżą bułeczka lub chlebkiem razowym.... mmmmmmmmmm :-)

Ściskam Was! :-D

Witajcie!

No nieźle, syn Pawimi się wyprowadza, córka Sempe szuka męża, kolejny Pawimi chce adoptować dziecko... To się dzieje :-D :-D
Rzeczywiście Mama05, w porównaniu z moją Kartolcią - jest rok starsza to Zuzia drobniejsza, ale wydaje mi się, ze właśnie taka średnia jest. Moja Karolcia ciut większa w grupie, choć wyższe dziewczynki są. Nosi rozmiar 122-128 z HiM, czyli ok 128-134 "normalnie". Ja taki rozmiar nosiłam w 2 klasie. Pamiętam dokładnie :szok: Dla równowagi Martynia moze spokojnie nosić 18-24 mies z HiM. Malutka jest. Najmniejsza w przedszkolu - niekoniecznie ze względu na wiek.
Je ledwo ciągnę, prawdę mówiąc. Tzn zasuwam a nie ciagnę, ale codziennie w wieczornej kąpieli w wannie zasypiam. Wczoraj obudziłam się po 40 minutach od wejścia do wanny - chciałam kręgosłup rozgrzać, plecy mnie bolały i "odpłynęłam". Zresztą u nas duzo się dzieje. Bartuś ze wzgl. na tego paciorkowca ma skier.do szpitala na powtórzenie badań sprzed 1,5 roku. Jednodniowy pobyt, ale niestety traumę miał po ostatnim pobycie - za cholerę nie umiały mu pobrać krwi i była straszna jazda, miał potem uraz przez rok. Dzieciaki na prostej ze zdrowiem, ale jeszcze się dzieje. Ja robię konkretne porządki - zimowo-wiosenne. Oddaję też ciuszki koleżankom po dzieciach. Jeśli zdarzy się jeszcze dzieciątko, to wrócą z nawiązką jak znam życie ;-)
Miłej środy życzę!! Jak sie cieszę, ze coraz bliżej weekendu . Huuuuurrrraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Mama no bocian to zcecydowanie dobry znak!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Joaś Ja też zawsze ciuszki oddaję koleżankom a potem wracają w dużo wieszej ilości:-)
dobrze że dzieciaczki ci zdrowieją!!! i niestety dzieci zwykle po kazdym pobycie w szpitalu mają traumę... z podkłuciem dziecka zwlaszcza malego nie jest taka prosta sprawa:no:, szczególnie jeśli dziecko się boi. Zyczę ci kochana siły zeby "zasuwać"dalej, i troszkę odpoczynku:-)

Asia witaj!!!
:-)

Sciełam wczoraj moje długaśne włosy na krótko:szok:- nie mogę się przyzwyczaić:-)

hehehe ale sie uśmiałam niezle juz takie dzieciaki i męża szukamy, adoptujemy heeheheheh

a moja Julka nosi 104/110 i jest najmniejsza w przedszkolu,martwi mnie to i zaczęłam badania jej robić, moja lekarka uważa że jest ok i ze jej taka uroda

mama-&&&&&&&&&&&&&&&&& cały czas:)

Izulka- no właśnie jak z Haneczką? mam nadzieje że już lepiej

no tak miałam wizytę w poniedziałek wieczorem:) byłam z moją Julką!!!! gin zrobił USG mały już waży ok 500 g i ma się dobrze, jest ułożony do porodu!!! ucieszyłam sie ze cesarka mnie ominie a gin mówi że może jeszcze kilka razy się przekręcać. wczoraj zmogło mnie w dzień i usnełam:-)

a moja Julka nie potrafi oswoić się czasem hehhehe i mówi mama kiedy będzie jutro ciągle jest jutro i jutro? nie potrafi zrozumieć ze dnia poprzedniego te jutro to już dzisiaj hahahaha, albo "a czy dzisiaj to jest jutro?" mowie wam w domu ubaw na całego

Weroniczka- ja też zamówie ten w groszki na moją, odezwe się kiedy:)

COKIES- to fajnie,ze wsio gra i synek ułozony głowką w dól :)) a Julka dobra z tymi pytaniami...Zuza wczoraj w łóżku pyta mnie:"mamo-kiedy włączysz mi Szakirę?"(nie wiem jak to sie pisze)
walnęłam lekkie zdziwienie skąd Ona wogóle wie ,ze taka kobieta śpiewa??????
no-przedszkole robi swoje:))))

JOAŚ- powodzenia z Bartusiem-utul Go ode mnie i niech sie trzyma w tym szpitalu-dobrze ,ze to tylko 1 dzień...a Ty kochana jak zawsze 200% normy...

EWUNIA- poprosimy foto i bedą och i achy :))) na pewno pięknie wyglądasz:))))
wiosna to czas zmian :) ja mam fryzjera w czw.za tydzień :)

WERONICZKA- widziesz jak fajnie-bedziesz miała kilka zamówień na płaszczyki:)))

reklama
Kochane,
bardzo dziękuję za troskę, bardzo WSZYSTKIM :tak:

Hania świetnie znosi wypadek. Zmieniam opatrunki i smaruję argosulfanem- Joas- miałaś rację ta maść to rewelacja. Przykrywam ranę opatrunkami z jonami srebra. Ewuniaf- już nic więcej nie da się zrobić, trzeba teraz czekać aż zacznie się goić, dziękuje za gotowość pomocy :) Przeciwbólowych nie musiałam podawać bo ta maść natychmiastowo koi. Mąż ma uprawnienia ratownika więc sprawdził co zrobiłam . Ale dzisiaj przy okazji pokaże małą naszej lekarce.

Pozdrawiam

Do góry