Witajcie!
No nieźle, syn Pawimi się wyprowadza, córka Sempe szuka męża, kolejny Pawimi chce adoptować dziecko... To się dzieje

Rzeczywiście Mama05, w porównaniu z moją Kartolcią - jest rok starsza to Zuzia drobniejsza, ale wydaje mi się, ze właśnie taka średnia jest. Moja Karolcia ciut większa w grupie, choć wyższe dziewczynki są. Nosi rozmiar 122-128 z HiM, czyli ok 128-134 "normalnie". Ja taki rozmiar nosiłam w 2 klasie. Pamiętam dokładnie

Dla równowagi Martynia moze spokojnie nosić 18-24 mies z HiM. Malutka jest. Najmniejsza w przedszkolu - niekoniecznie ze względu na wiek.
Je ledwo ciągnę, prawdę mówiąc. Tzn zasuwam a nie ciagnę, ale codziennie w wieczornej kąpieli w wannie zasypiam. Wczoraj obudziłam się po 40 minutach od wejścia do wanny - chciałam kręgosłup rozgrzać, plecy mnie bolały i "odpłynęłam". Zresztą u nas duzo się dzieje. Bartuś ze wzgl. na tego paciorkowca ma skier.do szpitala na powtórzenie badań sprzed 1,5 roku. Jednodniowy pobyt, ale niestety traumę miał po ostatnim pobycie - za cholerę nie umiały mu pobrać krwi i była straszna jazda, miał potem uraz przez rok. Dzieciaki na prostej ze zdrowiem, ale jeszcze się dzieje. Ja robię konkretne porządki - zimowo-wiosenne. Oddaję też ciuszki koleżankom po dzieciach. Jeśli zdarzy się jeszcze dzieciątko, to wrócą z nawiązką jak znam życie ;-)
Miłej środy życzę!! Jak sie cieszę, ze coraz bliżej weekendu . Huuuuurrrraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!